Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii
artikkeli-isanpaiva

Ideoita isänpäivälahjaksi  

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina eli 10.11. Kirja, tohvelit ja yöpuku ovat toki mainioita lahjoja isälle ja isoisälle, mutta monenlaista muutakin on tarjolla. Keräsimme ideoita Prisman verkkokaupasta isänpäivälahjoiksi.

Vinkki: Kun kirjaudut verkkokauppaan S-Etukortilla, saat ostoksista Bonusta jopa viisi prosenttia ja varmistat mahdolliset asiakasomistajan etuhinnat. Maksaa voit Walley-laskulla, jolla saat pisimmillään 60 päivää korotonta maksuaikaa, aina ostopäivää seuraavan kuukauden loppuun. 

 

Isän pyörään kunnon valot

Pyörässä kannattaa ja pitää olla hyvät valot sekä edessä että takana. Siispä lahjapakettiin Jupiterin ladattava etu- ja takavalo polkupyörään. Valoa voi muuten käyttää myös virtalähteenä.

Siistille ja hyvinvoivalle isälle

Isälle täysin automaattinen verenpainemittari, joka mittaa paineet sekä sykkeet kätevästi olkavarresta. Ja kun isä haluaa ajella päälaen siistiksi, syntyy Remingtonilla tyylikäs ja huoleton kalju hetkessä. Philips OneBlade -uutuudella taas onnistuu kaiken pituisten ihokarvojen trimmaaminen, rajaaminen ja ajeleminen.

 

Monikäyttöinen hierontalaite

Beurer EM49:lla voidaan parantaa yleistä hyvinvointia, lievittää kipua, ylläpitää kuntoa, rentoutua, kuntouttaa lihaksia ja ehkäistä väsymystä.

 

Reino lämmittää varmasti

Kun viima kiristyy tai aamukahvi ei ollut riittävän suuri, pehmoinen Reino-kaulahuivi lämmittää isää takuuvarmasti. Vielä päähän villainen pipo ja jalkaan aidot Reinot, niin kaikki on hyvin.

 

Kyllä isänpäivään kuuluu kuitenkin pari kirjaa

Viedäänkö isä tai isoisä kunnon seikkailuun Remeksen ajankohtaiseen trilleriin vai tutustumaan Raipe Helmiseen, joka on pelannut enemmän maaotteluja kuin kukaan toinen miesjääkiekkoilija? Valinta on sinun.

Merinovillaa ja lammasnappaa

Tiesitkö, että merinovilla on luonnon oma upea oivallus, joka antaa lämpöä kovassakin kylmyydessä ja toisaalta pitää viileänä auringon paahteessa. Valitse siis lahjaksi isälle merinovillainen alusasu. Ja käteen tyylikkäät lammasnappasormikkaat.

Anna isälle jotain kestävää

Samsung Galaxy XCover on mainio lahja isille, jotka tarvitsevat menossa mukana kestävän puhelimen. Se kestää iskuja, vettä, pölyä ja likaa, joten se selviää isän haasteista yhtä hyvin kuin hän itsekin.

Valmiina lumiseikkailuun

Kaikkea isille, jotka ovat luotuja liikkumaan. Selkään laadukas retkireppu, alle kunnon lumikengät ja ranteeseen tietysti monipuolinen urheilukello.

Kirkasvaloa aamiaispöytään

Kun päivänvalo vähenee ja kaamos väsyttää, tarvitaan lisää valoa isän aamuihin.  

Isän kanssa keittiöön

Ruokaa rakastava isä kokkaa muinakin päivinä kuin sunnuntaina. Silloin tarvitaan hyvät välineet ruoanlaittoon. Iso kokinveitsi on kokonaan puhdasta terästä ja vaatii harvoin teroittamista. Hiiliteräksinen paistinpannu sopii kaikille liesityypeille ja vain paranee käytössä. Ja aamiaismehut isä tekee laadukkaalla mehupuristimella.

 

Mörkösukat jalkaan!

Muumisukat sopivat isälle ja isoisälle. Tarjolla on Mörköä iltakävelyllä tai Muumipeikkoa juoksemassa. Kummat laitetaan pakettiin vai molemmat?  

 

Lahjaideoita sporttiselle isälle

Pelaako isä lätkää vai onko padelista tullut suosikkilaji? Varusteita löytyy molempiin reilusti. Ja kotivoimailuun kunnon kahvakuulat.

 

Kahvit mukaan ja töihin!

Kun isä lähtee autolla töihin tai puuhailee pihalla, tarvitaan kahvimukiin kansi. Muumi-matkamukit saavat jo sinällään hyvälle mielelle. Ne voi pestä astianpesukoneessa, mutta mikroon niitä ei pidä laittaa.

Parhaat lahjat pelaavalle isälle  

JBL:n vastamelukuulokkeiden mukautuva melunvaimennustekniikka vaimentaa häiriötekijät, joten isä voi kuunnella rauhassa pelinsä ääniä, uppoutua suosikkisoittolistaansa tai välillä vain nauttia hiljaisuudesta. Ja pelikonsoliksi vaikkapa PlayStation 5 Standard Edition, jonka mukana on DualSense-lisäohjain.

 

Isälle tai papalle ihan oma tabletti

Videoita tai suoratoistopalveluita, pelejä tai nettisurffailua. Kaikki onnistuu kätevästi omalla Lenovon tabletilla, jossa on 10,1 tuuman FHD-nestekidenäyttö ja kahden kaiuttimen mukaansatempaava Dolby Atmos® -äänentoisto. 

LEGO on kaiken ikäisille

Mitä kaikkea isä rakentaakaan Legoista. Maailma on avoin ja täynnä mahdollisuuksia, ja aloittaa voi vaikka Star Wars -maailmasta, jatkoa seuraa metsätöissä John Deeren juontokoneella ja lopuksi lähdetään ajelulle upealla Ford GT:llä.