Siirry suoraan sisältöön

Prisman ALE alkoi - tuotteita huippumerkeiltä jopa -40 %!

Tästä ostoksille
artikkeli-juhlapukeutuminen

Mitä päälle kesän juhliin?

Kevään ja alkukesän sesonki on täynnä erilaisia juhlia valmistujaisista rippijuhliin ja häihin, minkä vuoksi tyylistään tarkat pukeutujat ajautuvat juuri nyt tutun valinnan ääreen: mitä laittaisin päälle? Lotta Salonen löysi Prismasta kolme mekkoa, jotka sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Suomen suosituimmassa muotikaupassa Prismassa on jo monen kevään ajan huomattu, että suomalaisnaiset luottavat juhlapukeutumisessa mekkoihin. Sama trendi jatkuu myös tänä keväänä, ja niinpä oli luontevaa, että espoolainen perheenäiti ja sosiaalisen median sisällöntuottaja Lotta Salonen päätyi valitsemaan itselleen kolme erityylistä mekkoa sesongin juhliin Prisman muodin valikoimasta.

- Prisman mekkotarjonta yllätti minut laajuudellaan, ja mallistojen väriloisto on etenkin tänä keväänä jotain tosi ihanaa! Ilokseni huomasin, että juhlapukeutumisen valikoimassa valintoja voi aidosti tehdä hinta–laatu-suhde edellä, sillä sopivia vaihtoehtoja löytyy sekä pihistäville että panostaville juhlijoille, Lotta Salonen kiittää.

Hän muistuttaa, että mikään asukokonaisuus ei kuitenkaan ole täydellinen ilman kenkiä ja asusteita, joista löytyy niin ikään muodikkaita ja ajankohtaisia vaihtoehtoja Prisman valikoimasta.

- Asiointi lähimarketin pukeutumisen osastolla on helpoin tapa tehdä löytöjä arkeen ja juhlaan, kaunista mutta käytännöllistä elämäntapaa vaaliva Salonen toteaa.

1. Kun tilanne vaatii skumppaa

artikkeli-juhlapukeutuminen-1

House naisten mekko 218H162416 | Prisma verkkokauppa

Salosen ensimmäinen löytö on Prisman oman House-malliston mekko, jonka väri on pirteän punainen ”rasberry sorbet.” Kyseessä on naisten juhlava, vuoritettu sifonkimekko kietaisutyylisellä yläosalla. Helmassa ja kädenteillä on hienovaraiset röyhelöt, ja hihansuissa on joustavaa poimutusta. Vyötärön solmittava vyö viimeistelee kauniin kokonaisuuden.

- Tämän mekon haluaisin erityisesti sellaisin kesäjuhliin, jossa tarjoillaan kuohuvaa juhlajuomaa kauniista laseista. Mekko on ihanan raikkaan värinen ja erottuu joukosta. Tämän asun pukisin erityisesti juhlavampaan tilaisuuteen tai tyylikkäisiin illanistujaisiin, vaikka todennäköisesti päädyn käyttämään sitä niin usein, kun pystyn, Salonen hymyilee.

2. Kahvipöytäkattauksen katseenvangitsija

artikkeli-juhlapukeutuminen-2

London Fog naisten kangasmekko 218L162424 | Prisma verkkokauppa

Kesän juhliin kuuluvat myös rennommat hetket vaikkapa kahvin ja kakkupalan merkeissä. Myös tällaiseen tilaisuuteen Salonen löysi Prisman omasta London Fog -mallistosta itselleen sopivan mekon.

- Tämän mekon vaaleansininen Crystal Sky -sävy on ihanan pehmeä, ja näen jo nyt itseni mekko päälläni nauttimassa täyteläistä kahvikuppia tai raikasta kesäjuomaa auringon paisteessa. Mekon pyöreä röyhelöreunainen pääntie ja lyhyet raglanhihat luovat siihen juhlavaa, mutta rentoa vaikutelmaa, joka sopii lämpimään kesäpäivään ja monenlaisiin tilaisuuksiin, Salonen kuvailee.

3. Mukavuus yhdistettynä juhlaeleganssiin

artikkeli-juhlapukeutuminen-3

iJeans naisten pitkä mekko 218IJ21744 | Prisma verkkokauppa

Suomalainen on tunnetusti mukavuudenhaluinen ja käytännöllinen pukeutuja niin arjessa kuin juhlassakin. Siksi Salonen valitsi kolmanneksi mekoksi iJeans -malliston pitkän, kevyestä kreppikankaasta valmistetun mekon. A-linjaisessa mekossa on neliönmallinen kaula-aukko ja lyhyet puhvihihat. Yläosan joustava smokkirypytys takaa mukavan istuvuuden, ja levenevä helma korostaa mekon naisellista siluettia.

- Tämän mekon klassisen kesäinen kuosi on ihana, ja se viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden. Tällaisen mekon kanssa voi huoletta olla ensin arjen puuhissa ja siirtyä vaikka siitä suoraan juhlahumuun. Erittäin ihana ja kätevä ratkaisu kaikkiin kesän menoihin, Salonen vinkkaa.

4. Ajattomat ballerinat asuun kuin asuun

artikkeli-juhlapukeutuminen-4

House naisten nahkaiset ballerinat Sabrina

Juhla-asu ei olisi täydellinen ilman jalkineita, sillä ne kuuluvat olennaisena osana pukeutumisen kokonaisuuteen. Erilaiset ballerinat ovat jatkuvasti Prisman suosituimpien kenkien joukossa, ja Housen naisten nahkaiset Sabrina-ballerinat kiinnittivät myös Lotta Salosen huomion.

Ohutpohjaisissa kengissä on matala kanta sekä päällinen ja sisävuori aitoa nahkaa.

- Sabrina-ballerinat ovat upean ajattomat ja klassiset kengät, jotka sopivat helposti monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Kenkien päälle aseteltu rusettisomiste viimeistelee kokonaisuuden ja on hyvin harkittu yksityiskohta, joka piristää muuten pelkistetyn jalkinemallin ilmettä. Nämä kengät ovat myös mukavat käyttää ja niillä pystyy seisomaan läpi pidempienkin juhlien ilman, että jalat särkevät päivän päätteeksi, Salonen iloitsee.

Prisman kevään ja kesän juhlamuodissa laaja valikoima

Prismassa on panostettu tänä vuonna kevään juhlapukeutumiseen ja siihen, että mahdollisimman laaja valikoiman on jokaisen ulottuvilla.

- Prismassa muoti on asia, joka kuuluu kaikille. Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaita tarkalla korvalla ja pyrimme tuomaan hyllyihin niin uusimpia trendejä vastaavia uutuuksia kuin ajattomia klassikoitakin. Meidän tavoitteemme on kyetä joka vuosi tarjoamaan suomalaisille päällepantavaa kaikenlaisiin juhliin, ja tässä olemme tänä vuonna onnistuneet erinomaisesti, Prisman pukeutumisen myyntipäällikkö Jonna Halme-Räsänen toteaa.

Osta muodin tuotteita