Siirry suoraan sisältöön

Prisman ALE alkoi - tuotteita huippumerkeiltä jopa -40 %!

Tästä ostoksille

Tietosuojakäytäntö

Yleistä

Henkilötietojen huolellinen ja lainmukainen käsittely on keskeinen S-ryhmän toiminnan edellytys ja osa vastuullista yritystoimintaa. Alla kerromme tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi Prisman verkkokaupassa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat myös tietosuojasivustoltammeAvautuu uuteen välilehteen.

Rekisterinpitäjät

Prisman verkkokaupan toteuttaa Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK). Löydät tietoa SOK:n rekisterinpitäjänä suorittamasta henkilötietojen käsittelystä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietosuojaselosteestaAvautuu uuteen välilehteen.

Henkilötietojesi käsittely

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme toteuttaa verkkokaupan ja toimittaa sinulle sitä kautta tilatut tuotteet sopimuksen mukaisesti.

Jos sallit sijaintitietojen käytön, voimme näyttää sinua lähellä olevat Prisman myymälät. Sijainti määritetään useiden lähteiden, esimerkiksi IP-osoitteesi, lähellä olevien Wi-Fi-yhteyspisteiden ja GPS-tietojen, perusteella. Emme käytä sijaintitietoja muihin tarkoituksiin. Voit peruuttaa sijaintisuostumuksesi milloin tahansa.

Keräämme tietoa käytetyistä hakutermeistä, klikatuista hakutuloksista sekä katselluista ja ostetuista tuotteista. Käytämme tietoa verkkokaupan yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, sekä hakutulosten ja tuotesuositusten personointiin.

Vaikutusmahdollisuutesi

Meille on tärkeää, että voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Ilman henkilötietojesi käsittelyä emme voi täyttää sopimusta verkkokaupan toimittamisesta tai tuotteiden toimittamisesta, mutta voit esimerkiksi:

  • asiakasomistajana kieltää tuotetasoisten ostotietojen käsittelyn sekä henkilötietojen käytön analytiikkaan ja profilointiin, jonka jälkeen emme lähetä sinulle ostamiesi tuotteiden perusteella tuotearvostelupyyntöjä. Voit asiakasomistajana asettaa kiellot kirjautumalla S-käyttäjätilillesi (s-kayttajatili.fiAvautuu uuteen välilehteen).

  • peruuttaa sijaintisuostumuksen selaimen tai päätelaitteen asetuksista. Esimerkiksi Chrome-selaimessa valinnat löytyvät Asetukset / Tietosuoja ja yksityisyys, Edge-selaimessa Asetukset / Sivuston käyttöoikeudet ja Firefox-selaimessa Asetukset / Tietosuoja ja turvallisuus.

  • tarkastaa sinusta tallennetut tiedot. Ensisijaisesti voit tehdä tarkastuspyynnön kirjautumalla S-käyttäjätilillesi (s-kayttajatili.fiAvautuu uuteen välilehteen). Jos et ole S-ryhmän asiakasomistaja, voit tehdä tietopyynnön verkkolomakkeella täälläAvautuu uuteen välilehteen.

Lisätietoja oikeuksistasi saat S-ryhmän tietosuojasivustolta. S-ryhmän henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös S-ryhmän tietosuojavastaavaan: tietosuojavastaava@sok.fi.

Asiakastutkimukset

S-ryhmä voi käyttää rekisterissä olevia asiakastietoja tutkimuksiin, ellei asiakas ole sitä erikseen kieltänyt. Tutkimuskyselyiden avulla S-ryhmä kehittää liiketoimintaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos et halua enää jatkossa osallistua tutkimuksiin, voit merkitä asiakastietoihisi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin tutkimuskyselyjen kiellon seuraavasti:

Siirry s-kayttajatili.fiAvautuu uuteen välilehteen ja kirjaudu sivulta palveluun. Tutkimuskyselyjen kielto on päivitettävissä kohdasta Asiakasomistajuus / Kiellot.

Voit myös lähettää kieltotiedon lisäyspyynnön sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja.asiakkuus@sok.fi. Lähettämäsi viestin tulee sisältää nimi, jäsen-/asiointinumero (10 merkkiä, joka löytyy S-Etukortistasi Osuuskauppasi nimen yhteydestä) sekä kuvaus toimeksiannosta (esim. ”Haluan lisätä tutkimuskiellon asiakastietoihini”).

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja kyselyyn liittyen, otathan yhteyttä osoitteeseen tutkimukset.s-ryhma@sok.fi. Mainitse viestissäsi mihin kyselyyn kommenttisi liittyy.