Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 29.5.-2.6. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää
myymalanouto-2-h

Prisma.fi-myymälänouto

Nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä tilauksesta, ilman toimituskuluja!

Myymälämme keräävät ja pakkaavat tilauksia päivittäin klo 9–19 välillä (myös 24 h myymälät). Jos teet ostoksia näiden kellonaikojen tai valitsemasi myymälän oman aukiolon ulkopuolella, tilauksesi kerätään heti seuraavana aukiolopäivänä klo 9 alkaen.

Eikun ostoksille!

Ostaminen käy kätevästi:

 1. Valitse "Osta ja nouda" sekä myymälä haluamasi tuotteen omalla sivulla. Siirry sen jälkeen ostoskoriin ja tee tilaus loppuun.

 2. Saat nouto-ohjeet tekstiviestinä. Ohjeet kannattaa lukaista tarkkaan, sillä myymälässä voi olla useita noutopisteitä.

 3. Nouda tilaus kolmen päivän sisällä. Et edes tarvitse henkilöllisyystodistusta mukaasi, niin helppoa!

Näin noudat tuotteen:

Tekstiviestillä tulleista ohjeista selviää, mistä voit hakea tilauksesi. Lokerikon lisäksi tilauksia voidaan luovuttaa myymälän infopisteeltä tai suurimmat tuotteet suoraan lastauslaiturilta. Jos et saanut tekstiviestiä, sähköpostiisi on myös lähetetty Tilauksesi on noudettavissa -viesti.

 • Nouto lokerikosta: skannaa sähköpostista löytyvä QR-koodi tai syötä lokerokoodi kosketusnäytölle.

 • Nouto muilta Prisma.fi-noutopisteiltä: näytä sähköpostista löytyvä QR-koodi tai kerro tilausnumerosi henkilökunnalle.

Voit huoletta ottaa tuotteen mukaan, jos asioit myymälässä noudon jälkeen. Tilaus on noudettu -sähköposti toimii tarvittaessa vahvistuksena ostostasi.

Huomioithan myös, että juhlapyhät ja myymälöiden omat aukioloajat voivat vaikuttaa toimitus- ja noutoaikoihin. Esimerkiksi myymälän infopisteen aukioloaika voi poiketa tekstiviestissä ilmoitetusta aukioloajasta.

myymalanouto-lokerikko

Tulossa kaikkiin Prismoihin:

Myymälänouto on jo saatavilla useimmissa Prismoissa, ja loppuihin palvelu on tulossa seuraavasti (päivämäärät tarkentuvat):

Hyvä vielä muistaa:

 • Varmista Bonukset! Ennen kuin tilaat, tarkista että olet kirjautunut sisään verkkokauppaan ja liittänyt S-Etukortin tiliisi.

 • Myymälänoudolla tilatuilla tuotteilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus samaan myymälään, josta noudit tuotteen.

 • Myymälöissä voi olla omia alennuskampanjoita, jotka eivät koske verkkokaupasta tilattuja tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi Bonus tuplana -kampanjat.

 • Säilytä tilaukseesi liittyvät sähköpostit: tilausvahvistus ja Tilaus on noudettavissa -viesti muodostavat yhdessä takuukuitin, jos tilaamasi tuote on takuunalainen.

 • Tuotteita ei voi tilata yhdestä myymälästä toiseen.

 • Kaikkia verkkokaupan tuotteita ei ikävä kyllä voida toimittaa myymälänoutona, sillä osa verkkokaupan tuotteista lähetetään suoraan varastolta tai valmistajalta.

 • Joillain tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika. Esimerkiksi useimmat polkupyörät kasaamme valmiiksi myymälässä ja luovutamme sinulle viimeistään 72 tunnin sisällä tilauksesta – usein jo paljon nopeammin. Jos samassa myymälänoutotilauksessa on muita tuotteita, saat ne samaan aikaan pyörän kanssa. Lasten alle 24" pyörät luovutamme laatikossaan kahden tunnin toimituslupauksen puitteissa.

Jäikö kysyttävää? Katso Prisma.fi-myymälänoudon usein kysytyt kysymykset.