Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 29.5.-2.6. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää
artikkeli-aitienpaiva

Valmistujaislahjat 2024 – katso uudet vinkit

Mikä on vuoden 2024 toivottu valmistujaislahja? Kun koulu ja opiskelut ovat ohi, on toimiva vaihtoehto antaa rahaa tai lahjakortti valmistuneelle. Mutta kun haluat jättää muistoksi jotain erityistä, kannattaa valita valmistujaislahjaksi kestävää ja käytännöllistä. Keräsimme Prisman verkkokaupasta uusia ideoita lahjoiksi. Etsit sitten valmistujaislahjaa naiselle, miehelle, tytölle, pojalle tai ihan kenelle vain, kaikkea löytyy!

Kun nuori päättää koulun ja opinnot, on edessä uusi elämä. Usein asuminen jatkuu edelleen kotona omassa huoneessa, mutta monella saattaa mielessä olla jo muutto opiskelija-asuntoon tai muuten omaan kotiin. Siksi ylioppilaslahjaksi, ammattikoulun valmistujaislahjaksi tai muuten koulutiensä päättäneelle voi olla mieluinen jotain sellaista, jolla rakennetaan uutta kotia.

Mitä valmistujaislahjaksi?

Mahdollisuuksia on valtavasti, tyylejä on monta ja hintahaarukkakin on laaja. Lahja valmistuneelle voi olla vaikkapa tyylikäs ja kestävä älypuhelin, kiva keittiöväline tai -kone, tyylikkäitä astioita ja muuta kaunista kattaukseen, miksei myös tunnelmallinen lyhty tai vähän parempia lakanoita ja kylpypyyhkeitä.

Mutta yhtä hyvin ilahduttava päättäjäislahja voi liittyä liikkumiseen, kauneudenhoitoon, harrastuksiin tai arkipäivän elämään. Myöskään lukemista ei pidä unohtaa, sillä tulevana kesänä kirja on valmistuneen kiva kaveri. Monen mielessä voi toiveena olla uutta tekniikkaa pelaamiseen, kuulokkeet kesäisille reissuille tai älykello ranteeseen. Anna mielikuvituksen lentää, sillä kaikkea on tarjolla.

Vinkki: Jäikö lahjan hankinta viime tippaan? Kokeile ostoksilla nopeaa ja maksutonta Prisma.fi-myymälänoutoa. Kun tilaat netistä, saat ostokset noutopisteeseen jopa kahdessa tunnissa.

Kaunista kattaukseen – ihanat Esteri-astiat

Tässä on upea sarja nuoren ruokapöytään! Koristesuunnittelija Esteri Tomula suunnitteli alun perin jo vuonna 1973 Esteri-kuvion Arabian 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Nyt kuvio koristaa moderneja muotoja viidessä osassa.

Kauniita unia raikkaissa lakanoissa

Laadukas ja juuri valmistuneelle arvokas lahja on Finlaysonin raikkaan kaunis luomupuuvillainen pussilakanasetti. Katso, miten upeita kuoseja!

Juhlan kunniaksi kännykkä!

Valmistujaisten sankarin menoon sopii uusi ja kestävä puhelin eli musta Samsung Galaxy XCover 5. Tyylikäs valinta on Applen iPhone 15, jossa hurmaa innovatiivinen design ja jonka laadusta kertoo kestävä värikyllästetty tausta sekä alumiinirunko. Tai miten olisi valmistujaislahjaksi Nokia C02? Siinä on suurikapasiteettinen irrotettava akku ja uusin Android 12 (Go-versio), joka mahdollistaa nopeamman sekä saumattomamman käytön ja on optimoitu säästämään tallennustilaa.

Älykelloa fiksumpaa valmistujaislahjaa ei olekaan

Puettava elektroniikka eli älykellot ja urheilukellot ovat takuulla haluttuja lahjoja. Liikkuvalle nuorelle sopii vaikkapa Polar-juoksukello, tyyliä arvostavalle valkoinen tai ruusukultainen Garmin-älykello, graafisuutta fanittavalle keskiyönsininen Apple watch ja perinteitä kunnioittavalle Huawei GT4 Classic.

Vinkki: Kaipaatko ideoita juhlien tarjoiluihin? Yhteishyvän juhlat - Rakastetut reseptit ja ohjeet kodin juhliin on juhlien suunnittelijan paras ystävä. Yhteishyvän luotettavat reseptit alkupaloista pääruokiin ja salaateista makeisiin leivonnaisiin sopivat suuriin ja pieniin kodin juhliin. Mukana ovat asiantuntevat neuvot ja muistilistat juhlien järjestäjälle, menuehdotuksia ja taulukot tarjottavien määristä. Kirja sisältää yli sata reseptiä.

Kunnon bileet vaativat reilusti ääntä

Juuri valmistunut kaipaa kesään musiikkia ja niin, että se myös kuuluu. Sitä hän saa, kun annat lahjaksi JBL:n mustan ja muhkean PartyBox-kaiuttimen tai JBL:n Flip 6 -kaiuttimen, jossa kohtaavat tehokas ääni, yhdisteltävyys ja kestävyys. Ja jos musiikkia haluaa kuunnella ihan vaan itse, kuulokkeitakin löytyy valmistujaislahjaksi joka lähtöön.

Lukemista kannattaa antaa aina

Tässä neljä kirjaideaa juhlien sankarille. Kirja minusta itsestäni on täytettävä kirja, joka auttaa valmistunutta ymmärtämään, millainen hän on. Kotiruoka taas on maineikas perusteos jokaiseen kotiin. Siitä on nyt tullut jo sadas painos! Arkisafkaa on kirja niihin hetkiin, kun ei huvita, ja niihin, kun huvittaa. Kaarna on tiheätunnelmainen ja vangitsevasti kirjoitettu romaani Lainasta, jonka tarinassa Tommi Kinnunen kuljettaa lukijaansa 2000-luvulta kohti traagisia sotakokemuksia.

Vai pelataanko ensin?

Saammeko ehdottaa: se ohuempi PlayStation 5 Digital Edition (slim) -pelikonsoli tarjoaa uusia ja odottamattomia pelimahdollisuuksia. Pelaamiseen tarvitaan tietysti setti, jossa on Logitechin pelihiiri ja pelihiirimatto. Ja peliksi vaikkapa Rise of Ronin, joka vie eeppiselle matkalle halki sodan repimän 1800-luvun Japanin.

Vinkki: Valmistujaislahjat kannattaa tilata kotimaisesta Prisman verkkokaupasta. Kun kirjaudut ostoksille S-Etukortilla, saat Bonusta jopa viisi prosenttia. Voit maksaa tilauksesi myös Walley-laskulla, jolla saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, aina ostopäivää seuraavan kuukauden loppuun.