Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 17.-21.4. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää
hero-kaikkea-juhlakauteen

Valmistujaislahja – keräsimme ideoiksi klassikoita ja raikkaita uutuuksia

Kun koulu ja opiskelut ovat ohi, juhlitaan valmistujaisia. Helppo vaihtoehto on antaa rahaa tai lahjakortti, mutta kun halutaan muuta, kannattaa valita valmistujaislahjaksi jotain kestävää ja käytännöllistä. Keräsimme Prisman verkkokaupasta ideoita lahjoiksi ja miksei myös lahjatoiveiksi sankareille itselleen. Etsit sitten valmistujaislahjaa naiselle tai miehelle, kaikkea löytyy.

Kun nuori päättää koulun ja opinnot, on edessä uusi elämä. Usein asuminen jatkuu edelleen kotona omassa huoneessa, mutta monella saattaa mielessä olla jo muutto opiskelija-asuntoon tai muuten omaan kotiin. Siksi ylioppilaslahjaksi tai muuten valmistuneelle voi olla mieluinen lahja, jolla rakennetaan uutta kotia.

Eli se on sitten vaikkapa kivoja keittiövälineitä ja -koneita, tyylikkäitä astioita ja muuta kattaukseen, vähän parempia lakanoita ja tekstiilejä tai sitten ihanat pyyhkeet kylpyhuoneeseen.

Mutta yhtä hyvin ilahduttava päättäjäislahja voi liittyä liikkumiseen, harrastuksiin tai arkipäivän elämään. Se voi olla hyvä kotimainen polkupyörä, tyylikäs puhelin, älykello tai uusinta tekniikkaa pelaamiseen, parempaan kuvaan ja äänenlaatuun.

Lahjaideoita keittiöön

Moccamasterin kahvinkeitin on aina laadukas ja tyylikäs laite hyvän kahvin keittoon. Optio-mallin uusi ja upea mattamusta keitin sopii keittiöön kuin keittiöön ja toimii aina varmasti.

Osta mattamusta Moccamaster täältä

Mikä olisikaan osuvampi lahja valmistuneelle kuin neljän kappaleen setti kaunista Iittalan Essence -punaviinilasia tai linjakasta kuohuviinilasia. Sarjasta löytyvät myös valkoviinilasit ja juomalasit.

Osta Essenceä tästä

Sähkövatkainta tarvitaan aina. Russell Hobbs -vatkaimessa on upea punainen väri ja retrohenkinen muotoilu, mutta kuitenkin monipuoliset ja modernit toiminnot.

Osta Russell-sähkövatkain täältä

Airfryer, kiertoilmakypsennin, ilmafriteerauskeitin…

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta Electroluxin Airfryerilla ruoka valmistuu kätevästi, ja tuloksena on rapeaa ja maukasta herkkua ilman turhaa rasvaa.

Electrolux Airfryer

Valmistujaislahja omaan kotiin

Hackmanin klassinen Savonia-lahjapakkaus sisältää 24 osaa eli ruokalusikat, haarukat, veitset ja kahvilusikat kuudelle.

Osta Savonia-lahjapakkaus täältä

Kaj Franckin Teema-sarja on saanut uuden täyteläisen hunaja-värin. Sarjasta löytyvät valmistuneen kotiin tietysti muki sekä erikokoisia lautasia ja kulhoja.

Osta Teeman hunaja-sarjaa täältä

Iittalan Aalto tarkoittaa aina haluttua ja toimivaa YO-lahjaa

Valitse Aalto-sarjasta klassinen maljakko, kynttilälyhty, merensininen kulho tai näyttävän hieno teräsvati kattaukseen.

Erilaisia mukeja ja kuppeja löytyy lahjaideaksi Prisman verkkokaupasta runsain määrin. Jos sankarin nimi alkaa E, H, L, M, O tai V, on ABC-Muumimuki osuva lahja.

Osta valmistujaislahjaksi hauska muki täältä

Aarikan YO-tyttö ja -poika ovat valmiina juhliin! Kaunis koriste on tehty Suomessa käsityönä. Aarikan tuotteilla ilahdutat sankaria takuulla.

Osta Aarikkaa täältä

Uudenlaista ja modernia Iittalaa

Matti Klenellin suunnittelemat Nappulat ovat kivoja ja haluttuja lahjoja valmistuville.

Pehmeyttä ja laatua arvostavalle

Laadukas ja juuri valmistuneelle arvokas lahja on Familonin pehmeä ja pellavainen pussilakanasetti, joka on luonnollinen ja ekologinen valinta sekä saajalleen että ympäristölle.

Osta pellavainen pussilakanasetti täältä

Familonin Percale-pussilakanat ovat tuttuja monen hotellin lakanoina, eikä suotta, sillä niiden laatu tunnetaan. Yksivärisessä setissä on normaalikokoinen pussilakana ja tyynyliina.

Osta lahjaksi Percale-lakanasetti täältä

Oma kylpypyyhe tai kaksi on ihana ja takuulla käytännöllinen lahja. Ja tulevaan omaan kotiin samaan settiin käsipyyhkeet. Tutustu myös kotimaisiin tuotteisiin.

Osta kylpypyyhkeet täältä

Osta käsipyyhkeet täältä

Luhdan kylpytakki on rouheaa ja imukykyistä vohvelipintaista puuvillapellava-sekoitetta, joka vain paranee käytössä. Tätä juhlien sankari tulee pitämään yllä heti juhlien jälkeisenä aamuna herätessään.

Osta kylpytakki täältä

Polkupyöriä ja elektroniikkaa

Pyörä on päättäjäislahja, josta on iloa pitkään. Esimerkiksi Helkaman Tuuli-sähköpyörä on takuulla haluttu lahjaidea. Ja vauhtia riittää, kun sankari saa lahjaksi Helkaman etujousitetun sähkö-fatbiken. Erittäin ketterä lahja on myös Tunturi Montana -maastopyörä.

Tutustu polkupyörien ja varusteiden valikoimaan

Valmistujaisten sankarin menoon sopii uusi ja kestävä puhelin eli Samsung Galaxy XCover 5 Enterprise Edition black. Tai sitten öisen tyylikäs iPhone SE 128GB Midnight.

Tutustu matkapuhelinten valikoimaan

Puettava elektroniikka eli älykellot ja urheilukellot ovat parhaita ja haluttuja lahjoja. Garminin Vivoactive 4S on hienostuneen tyylikäs kaikenlaiseen käyttöön ja musta Huawei Band 7 -älyranneke sopii monenlaiseen menoon.

Tutustu älykellojen ja rannekkeiden valikoimaan

Juuri valmistunut kaipaa kesään reilusti ääntä. Sitä hän saa, kun annat lahjaksi JBL:n mustan Boombox 2 -Bluetooth-kaiuttimen. Tyylikäs lahjaidea on myös sininen Applen HomePod mini -älykaiutin.

Tutustu kaiuttimien valikoimaan

Saammeko ehdottaa: PlayStation 5 Standard Edition -pelikonsoli, joka tarjoaa uusia ja odottamattomia pelimahdollisuuksia. Tai Nintendo Switch (OLED model) White -pelikonsoli, joka sisältää 7-tuumaisen OLED-näytön.

Tutustu pelikonsolien valikoimaan

PS5 Hogwarts Legacy on immersiivinen avoimen maailman toimintaroolipeli, joka sijoittuu Harry Potter -kirjoissa esiteltyyn maailmaan. Pian valmistujaisten sankari elää uutta ja kirjoittamatonta tarinaa.

Tutustu pelaamisen tuotteiden valikoimaan

Uusi Apple TV 4K tuo juhlien sankarin nautittavaksi Apple TV+:n, Apple Musicin ja Apple Arcaden, omat striimaussovellukset sekä kaikkien aikojen parhaan kuvan- ja äänenlaadun.

Tutustu televisioiden ja tarvikkeiden valikoimaan

Vinkki: Valmistujaislahjat kannattaa tilata Prisman verkkokaupasta.

Saat S-Etukortilla Bonusta jopa viisi prosenttia. Yli 100 € tilauksille ilmainen toimitus pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Postipakettien toimitusaika on tavallisesti 2–7 arkipäivää. Walley-maksutavalla saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Valitessasi verkkokaupan kassalla maksutavaksi Walleyn, siirryt Walleyn maksusivulle. Laskulla maksaessasi saat maksuaikaa ostopäivää seuraavan kuukauden loppuun.