Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Maksutavat

Kehitämme uutta verkkokauppaamme ja kaikkia maksutapoja ei vielä ole saatavilla. Laskulla maksaminen on tulossa käyttöösi pian.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, OP, Danske Bank, Handelsbanken ja Aktia. Valitse maksusuorituksen jälkeen "Palaa myyjän palveluun", jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Luotto- ja maksukortit

Luotto- ja maksukorteista maksuvälineenä käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard (Eurocard, Maestro). Luottokorttilaskulla tai tilitapahtumissa myyjänä näkyy verkkokauppa.

Verkkokaupassa voit maksaa myös S-Pankin S-Etukortti Visa Debit- tai Credit-kortilla. Credit-kortilla saat halutessasi ostoksillesi myös maksuaikaa. Kun olet kirjautunut verkkokauppaan S-käyttäjätilillä, johon on liitetty S-Etukortti, saat S-Pankin maksutavalla Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua ostoksistasi.

Verkkokaupassamme käytetään EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaista vahvaa verkkomaksamisen tunnistautumista, jonka tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Käytettävästä pankista ja kortista riippuen korttimaksu saattaa vaatia vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Voit lukea lisätietoja PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista.Avautuu uuteen välilehteen

MobilePay

Verkkokaupassa voi maksaa myös MobilePay-sovelluksella.

Näin maksat MobilePaylla:

  1. Valitse maksutavaksi MobilePay.
  2. Syötä matkapuhelinnumero, jonka olet liittänyt sovellukseen.
  3. Hyväksy maksu sovelluksessa.
  4. Maksu veloitetaan sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Lue lisää sovelluksen käytöstä ja Bonuksen keräämisestä S-kanavalta.Avautuu uuteen välilehteen

Lahjakortit

S-ryhmän lahjakorteilla ei voi maksaa verkkokauppaostoksia.

Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista

Maksukorttitietojasi ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Teemme yhteistyötä auktorisoidun maksupalveluntarjoajan kanssa. Tiedot käsitellään SSL-suojatun yhteyden kautta palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteydessä maksutiedot kulkevat salatun yhteyden kautta. Ulkopuoliset eivät pääse näkemään maksukorttisi tietoja.

Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja käsittelee tietoja kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaan. Palveluntarjoajan virallinen PCI DSS -sertifiointi auditoidaan säännöllisesti.