Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo

Maksutavat

Kehitämme uutta verkkokauppaamme ja kaikkia maksutapoja ei vielä ole saatavilla. Laskulla maksaminen sekä S-Pankin maksutapaetu ovat tulossa vuoden 2023 aikana.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken ja Aktia. Valitse maksusuorituksen jälkeen "Palaa myyjän palveluun", jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Luotto- ja maksukortit

Luotto- ja maksukorteista maksuvälineenä käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard (Eurocard, Maestro). Luottokorttilaskulla tai tilitapahtumissa myyjänä näkyy verkkokauppa.

Verkkokaupassa voit maksaa myös S-Pankin S-Etukortti Visa Debit- tai Credit-kortilla. Credit-kortilla saat halutessasi ostoksillesi myös maksuaikaa. S-Pankin maksutapaetua ei vielä saa uudesta verkkokaupasta.

Verkkokaupassamme käytetään EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaista vahvaa verkkomaksamisen tunnistautumista, jonka tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Käytettävästä pankista ja kortista riippuen korttimaksu saattaa vaatia vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Voit lukea lisätietoja PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista.Avautuu uuteen välilehteen

MobilePay

Verkkokaupassa voi maksaa myös MobilePay-sovelluksella.

Näin maksat MobilePaylla:

  1. Valitse maksutavaksi MobilePay.
  2. Syötä matkapuhelinnumero, jonka olet liittänyt sovellukseen.
  3. Hyväksy maksu sovelluksessa.
  4. Maksu veloitetaan sovellukseen liitetyltä maksukortilta.

Lue lisää sovelluksen käytöstä ja Bonuksen keräämisestä S-kanavalta.Avautuu uuteen välilehteen

Lahjakortit

S-ryhmän lahjakorteilla ei voi maksaa verkkokauppaostoksia.

Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista

Maksukorttitietojasi ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Teemme yhteistyötä auktorisoidun maksupalveluntarjoajan kanssa. Tiedot käsitellään SSL-suojatun yhteyden kautta palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteydessä maksutiedot kulkevat salatun yhteyden kautta. Ulkopuoliset eivät pääse näkemään maksukorttisi tietoja.

Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja käsittelee tietoja kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaan. Palveluntarjoajan virallinen PCI DSS -sertifiointi auditoidaan säännöllisesti.