Hierontalaitteet ja lämpötyynyt

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Kolottaako kroppaa tai ovatko niskat jumissa? Tarvitsetko apua vilustumisoireisiin?  Prisman kivunlievityslaitteiden valikoimasta löydät tehokkaan avun moneen ongelmaan ja kohennat oloasi nopeasti.

Löydät meiltä uusinta teknologiaa omaavat kivunlievittäjät, joiden avulla annat tehokasta täsmähoitoa lihaksille ja nivelille vaikka kotisohvalla. Saat meiltä myös erikseen ostettavia pitkäaikaisia ja pestäviä elektrodeja sekä pienempään paikalliseen kipuun suunniteltuja kipulaastareita. Lihastenhuoltoon on saatavilla erinomainen värisevä lihashuoltorulla, joka tuo lisäpotkua lihashuoltoon ja ulottuu värinänsä ansiosta myös syviin lihaksiin. Flunssakauden yllättäessä kannattaa tutustua tuoksutyynyihin ja inhalaattoreihin, jotka on suunniteltu lievittämään vilustumisen oireita ja helpottavat esimerkiksi nukkumista.

Hierontalaite kotona on näppärä ja nopea apu kipuun. Meiltä saat vedenkestävän minihierojan vaikka niskojen hierontaa varten tai infrapunahierojan kokonaisvaltaisempaan lihastenhuoltoon. Hierontalaitteiden kanssa kannattaa lukea ohjeet tarkasti, jotta varmasti käytät laitetta oikein ja oikeaan tarkoitukseen.

Prismassa on laaja valikoima myös muita kauneuden- ja terveydenhoitoon liittyviä tuotteita, joihin kannattaa myös tutustua. Löydä tarvitsemasi ja voi paremmin sekä sisäisesti että ulkoisesti!