Siirry suoraan sisältöön

Lasten pukeutuminen ja kengät -20 %

Prismasta löydät kaikkea arjen seikkailuihin ja kasvaviin vaatetarpeisiin, huppareista collegehousuihin ja tennareista takkeihin! Nyt saat torstaista sunnuntaihin 28.9.-1.10. S-Etukortilla lasten pukeutumisesta ja kengistä -20 %.

Osta tästä

Lasten pukeutuminen ja kengät -20 %

Etu voimassa torstaista sunnuntaihin S-Etukortilla 28.9.-1.10.

Prisman tuotteilla uudet tyylit

Mitä tapahtuu, kun kolme suomalaista kutsutaan muuttumisleikkiin ja kaikki tehdään Prisman valikoiman avulla? Stylisti Milla Muurimäki ja meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen saivat aikaan kolme upeaa muodonmuutosta, joihin muuttumisleikin osallistujat olivat iloisen tyytyväisiä.

Lue juttu täältä

3+1 päivää Sokoksella

Shoppailun riemua ja pinkkien hintojen juhlaa keskiviikosta sunnuntaihin 27.9.–1.10. Katso uudet, päivittäin vaihtuvat huippulöydöt Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi.

Tästä ostoksille

Miki Liukkonen, Vierastila

Miki Liukkosen (1989–2023) viimeiseksi jäänyt romaani Vierastila on filosofinen ja humoristinen teos, joka kuitenkin hylkii sekä huumoria että filosofiaa. Se on ylistys menneelle ajattelumuodolle ja ihmettelyn taidolle. Hanki uutuuskirja nyt Prisman verkkokaupasta.

Osta tästä

Suunniteltu mukavaksi ja inspiroivaksi

Mukautuvat vastamelukuulokkeet takaavat saumattoman ja erinomaisen äänikokemuksen tien päällä. Valitse haluamasi istuvuus. Around-ear tai In-ear. Molemmat mallit saatavana mustana tai sampanjana.

Tutustu JBL Tour mallistoon
Tulitko ruokaostoksille? Siirry S-kaupat-sivustolle.