Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii
artikkeli-aktiivinen-alkuvuosi

Prisma tarjoaa kaikkea aktiiviseen arkeen

Tammikuu on täynnä lupauksia ja mahdollisuuksia. Se on aika, jolloin monet meistä suuntaavat katseensa kohti terveellisempiä elämäntapoja ja aktiivisempaa arkea. Prisma tarjoaa laajan valikoiman miesten ja naisten urheiluvaatteita, kuntoiluvälineitä ja hyvinvointituotteita – kaikkea, mitä tarvitset aktiivisen elämäntavan tueksi.

Tammikuun motto Prisma.fi-verkkokaupassa on, että tarjoamme kaikkea aktiiviseen arkeen, kaikkea hyvinvointiin, kaikkea treenimuotiin ja kaikkea kuntoiluun. Valikoimaa vuoden hyvään aloittamiseen ja uudenvuoden lupausten pitämiseen riittää.

Kun päivät ovat pimeitä ja ilmat kylmiä, kotona treenaaminen voi olla ihanteellinen vaihtoehto. Prisma tarjoaa laadukkaita kotitreenivälineitä, kuten isoja kuntolaitteita, pieneen tilaan sopivia aerobisia kuntoiluvälineitä ja kehonhuoltovälineitä. Voit helposti ottaa käyttöön inspiroivia kotitreeniohjelmia aloittelijoille ja kokeneemmille kuntoilijoille.

Löydä trendikkäät treenivaatteet naisille ja miehille

Aloita vuosi uudella tyylillä ja mukavilla treenivaatteilla. Prisman verkkokaupan valikoimasta löydät naisten trendikkäät treenivaatteet ja miesten laadukkaat urheiluvaatteet monissa eri tyyleissä. On tärkeää, että valitset itsellesi laadukkaat treenivaatteet, jotka tukevat suoritustasi ja tekevät treenistä entistä nautinnollisemman.

Lue lisää: Kompressiovaatteet tukevat ja aktivoivat

Kuntoiluvälineet kotiin – tukea harjoitteluun arjen keskellä

Kotona harjoittelu voi olla tehokasta monipuolisten kuntoiluvälineiden avulla. Valitse kotiin kuntopyörä, kahvakuula tai kuminauhasetti ja panosta myös peruskestävyysharjoitteluun aerobisilla välineillä. Prisma tarjoaa laajan valikoiman välineitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kuntoilijoille.

Laadukkaat kotitreenivälineet, kuten kuntolaitteet pieneen tilaan ja aerobiset kuntoiluvälineet, ovat nyt helposti tilattavissa prisma.fi-verkkokaupasta.

Lue lisää: Huono sää? Kuntoile kätevästi kotona

Hyvinvointi ja kehonhuolto – Pidä itsestäsi huolta vuoden ympäri

Terveellinen elämäntapa ei ole pelkästään treeniä – se on myös kehonhuoltoa ja hyvinvoinnin ylläpitämistä. Tutustu prisma.fi:n kehonhuoltovälineiden valikoimaan. Löydät esimerkiksi hierontarullia ja muita välineitä, jotka auttavat pitämään lihakset vetreinä ja mielen virkeänä.

Kinesioteipit, kyynärpäätuet, rannetuet ja muut vastaavat välineet ovat arvokkaita apuvälineitä treenatessa. Ne voivat parantaa suorituskykyä ja ehkäistä loukkaantumisia. Kinesioteippi tarjoaa tukea nivelille ja lihaksille sekä auttaa vähentämään kipua ja tulehdusta. Se on erityisen suosittu intensiivisissä liikuntasuorituksissa, kuten juoksussa tai voimaharjoittelussa.

On tärkeää valita oikeanlaiset tukivälineet omaan treenitarpeeseen, ja ne voivat olla avain parempaan suorituskykyyn ja turvalliseen harjoitteluun. Muista kuitenkin, että ne eivät korvaa asianmukaista lämmittelyä ja venyttelyä tai oikeanlaista tekniikkaa treenissä, vaan ne täydentävät niitä ja antavat lisätukea ja suojaa kropallesi.

Tavoitteena kuntohuippu – Miten aloittaa treeni oikein?

Kuntoilun aloittaminen voi tuntua haastavalta, mutta oikeilla valinnoilla se on mahdollista. Prisma.fi tarjoaa apua aloittelijan helppoon kotijumppaan, kunnon kohotukseen ja tehokkaaseen treeniin. Keskity alussa peruskestävyysharjoitteluun ja panosta myös pieneen kunnon kohottamiseen ihan kotioloissa.

Katso myös: Viisi vinkkiä urheiluliivien valintaan

Urheiluravinteet – Nopea palautuminen on tärkeä osa aktiivista elämää

Urheiluravinteet ovat olennainen osa treenin jälkeistä palautumista ja kehon optimaalista toimintaa. Prisma.fi tarjoaa laadukkaan valikoiman urheiluravinteita, jotka on suunniteltu tukemaan lihaskasvua ja edistämään nopeaa palautumista intensiivisten treenien jälkeen.

Proteiinilisät, aminohapot ja muut ravintolisät voivat auttaa täyttämään elimistön ravinnontarpeen, jolloin lihakset saavat tarvitsemansa rakennusaineet kasvuun ja palautumiseen. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja varmista, että kehosi saa optimaalisen ravitsemuksen treenisi tueksi, edistäen samalla pysyvää hyvinvointia ja suorituskykyä.

Löydät meiltä urheilupatukat ja -välipalat, hiilihydraattijauheet, energiageelit, proteiinijauheet, urheilujuomat, aminohapot ja kreatiinit sekä ravintolisät ja vitamiinit. Tutustu ja tilaa vaikka heti.

Terveys on aktiivisen elämän ytimessä

Haluamme kannustaa sinua päivittäiseen liikuntaan ja tarjota tehokkaita välineitä, joilla voit vahvistaa sekä kehoasi että mieltäsi.

Liikunnan ja urheilun myönteiset vaikutukset ulottuvat fyysisen terveyden lisäksi myös henkiseen hyvinvointiin. Säännöllinen liikunta vapauttaa kehossa endorfiineja, jotka tunnetaan yleisesti "onnellisuushormoneina". Nämä kemialliset yhdisteet voivat vähentää stressiä, lieventää ahdistusta ja parantaa mielialaa. Lisäksi liikunta tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja antaa aikaa omalle itselle. Treenin aikana koettu saavutusten tunne ja kehon fyysisen kunnon paraneminen voivat lisätä itseluottamusta ja tuoda myönteistä energiaa päivään. Liikunnan myönteiset vaikutukset eivät rajoitu pelkästään fyysiseen terveyteen, vaan ne ulottuvat myös syvälle henkiseen hyvinvointiin, tuoden tasapainoa ja iloa päivittäiseen elämään.

Kaikkea aktiiviseen arkeen saat Prismasta

Vuosi alkaa parhaiten silloin, kun teet itsesi hyvinvoinnin eteen jotain positiivista. Prisma.fi on sinua varten tarjoamassa kaikkea aktiiviseen arkeesi – treenivaatteita, kotitreenivälineitä, hyvinvointituotteita ja paljon muuta. Tilaa helposti verkkokaupasta suoraan kotiin tai tule käymään myymälöissämme ympäri Suomen. Kaikkea on ja valikoimaa riittää.

Tehdään yhdessä vuodesta 2024 aktiivinen ja hyvinvoinnin vuosi!

Urheiluvaatteiden pesu ja hoito – neljä vinkkiä

Urheiluvaatteiden oikeaoppinen pesu ja hoito ovat tärkeitä niiden kestävyyden ja hyvänä pysymisen ylläpitämisessä. Kun panostat laadukkaisiin treenivaatteisiin, haluat varmasti pitää ne hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Vaatteiden hyvä hoito on myös vastuullinen valinta.

1. Katso aina pesuohjeet ennen pesua. Useimmat urheiluvaatteet tykkäävät hellävaraisesta käsittelystä ja alhaisesta pesulämpötilasta. Käännä ne nurinpäin ennen pesua, jotta ne säilyttävät värinsä ja tekniset ominaisuutensa. Käytä mietoa pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta tai huuhteluainetta, sillä ne voivat heikentää kuituja ja vaikuttaa haitallisesti materiaalin hengittävyyteen.

2. Pese teknisiä kangasmateriaaleja sisältävät treenivaatteet erillään muista tekstiileistä. Esimerkiksi hikinauhat, juoksusukat ja tekniset paidat voivat sisältää erikoiskuituja, jotka voivat vahingoittua karheammista materiaaleista tai vetoketjuista.

3. Jos et pese vaatteita heti, anna niiden kuivua kunnolla ja ilmavassa ennen niiden laittamista kaappiin tai uudelleenkäyttöä.

4. Vältä pesun jälkeen kuivausrumpua, sillä liiallinen lämpö saattaa vahingoittaa joustavuutta ja teknisiä ominaisuuksia. Sen sijaan kuivata vaatteet ilmavasti varjossa.

Lue lisää: Pyykinpesu onnistuu, kun huomioit materiaalin, pesuaineen ja lämpötilan