Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Mitä kokkaavat keittiöissään tutut kirjailijat? Mitä he syövät ja millaisella rytmillä, kun kirjoittavat? Miten ruoka näkyy heidän tuotannossaan? Tuija Välipakka tekee matkan kahdentoista kirjailijan kotiin kokkaamaan sekä keskustelemaan heidän ruokatottumuksistaan ja suhteestaan ruokaan. Näiden lisäksi perehdytään erilaisiin teemoihin, esimerkiksi ruokahävikkiin, chiliin ja veganismiin. Keittiönsä oven avaavat ja lempireseptinsä jakavat: Ville Hytönen, Leena Parkkinen, Viggo Wallensköld,...
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789522347190
- Paino (kg)
- 0.5
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen