Purtavaa Pohjolasta on ruokaretki Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan ahvenanmaalaisen kokin Michael Björklundin ja toimittaja Sonja Kailassaaren kanssa. Ruokamatkalla tapaamamme Pohjolan huippukokit, leipurit ja ruoantuottajat, mm. Paul Svensson, Leif Mannerström ja Esben Holmboe Bang, esittelevät kirjassa parhaita ohjeitaan. Purtavaa Pohjolasta-kirja syntyi samannimisen televisiosarjan kuvausten yhteydessä. Ohjelman juontajat Sonja Kailassaari ja Michael Björklund sekä kirjan kirjoittaja Kenneth Nars kiersivät kuvausryhmän kanssa Pohjolassa etsimässä kiinnostavia makuelämyksiä. Kirjassa kaivamme Gotlannin muhevasta mullasta parsaa, kalastamme valtavia skreiturskia ja sukellamme hevossimpukoita Lofooteilla sekä valmistamme herraskartanopäivällisen Etelä-Suomen upeissa maisemissa. Tästä, monen muun ohessa, Purtavaa Pohjolasta-kirjassa on kyse.
Nars, Purtavaa Pohjolasta
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.