Siirry suoraan sisältöön

Depend kulmaväri. Jopa 6 viikkoa kestävä kestovärjäys on helppo ja luotettava tapa varmistaa, että kulmakarvasi ovat täydelliset heti aamulla herätessäsi, treenatessasi, uidessasi ja aurinkoa ottaessasi. Saatavana värit musta, ruskeanmusta ja ruskea. HUOMAA: Dependin kulmaväriä sekoitetaan suhteessa 1:1 Dependin vetyperoksidin (3%) kanssa (tuotenumero 4018). Lue ja noudata käyttöohjeita. Sisältö 5 g värivoide, 1 sekoitustikku, 1 levitysharja. Tarkat käyttöohjeet pakkauksessa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16- vuotiaille. Vegaaninen.

Tuotekoodi
7391715089996
Paino (kg)
0.01
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Ruotsi
Ainesosat
Värivoide: Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Sodium Laureth Sulfate, m-Aminophenol, Aminomethyl Propanol, Sodium Cetearyl Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol Sulfate, Cl 77499, 2-Methylresorcinol, Cl 77491, Cl 77492.||Päivitämme koostumusta säännöllisesti. Tämän vuoksi sisältö voi vaihdella. Tarkista aina tarkka sisältö tuotteen pakkauksesta.
Käyttöohje
1. Suojaa iho värjäytymiseltä kulmien ympäriltä levittämällä rasvaista voidetta vanupuikolla. Ole varovainen, jotta voidetta ei mene värjättäviin kulmakarvoihin, koska se heikentäisi värjäystulosta. 2a. Purista 2 cm värivoidetta sekoituskuppiin. 2b. Lisää 15 tippaa vetyperoksia. Pidä tuubia ylösalaisin ja paina kevyesti, kunnes saat oikean määrän. 2c. Sekoita sekoituspuikolla n. 30-60 sekuntia, kunnes seos on tasaista ja paakutonta (erittäin tärkeää). Väriseos on levitettävä välittömästi. 3. Levitä ohut kerros valmiiksi sekoitettua värivoidetta kulmiin käyttämällä levitysharjaa. Peitä karvat kauttaaltaan juuresta kärkeen asti väriseoksella. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia sen mukaan, miten intensiivisen värin haluat. Jos tahdot vaaleamman värjäystuloksen, voit kokeilla ensin 2-3 minuutin vaikutusaikaa. Jos värivoidetta menee iholle, sen voi poistaa kostutetulla vanupuikolla. 4. Poista väriseos ensin kuivalla vanulapulla ja sitten haaleaan veteen kostutetulla vanulapulla. Kun olet saan

Depend kulmaväri ruskeanmusta

6,90 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.