Kodin pintamateriaalit

Remontointi on hauskaa puuhaa ja uusi ilme kotona taikka mökillä on ilo silmälle ja tekee tilan usein viihtyisämmäksi. Saat Prismasta kaikki tarvittavat kodin pintamateriaalit remonttisi viimeistelyyn.

Seinille on tarjolla monenlaista tapettia eri väreissä, eri kuvioissa ja eri materiaaleista valmistettuna. Seinätarrat tekevät kodistasi persoonallisen ja tuovat hauskoja yksityiskohtia huoneisiin. Niiden laittaminen itse on helppoa ja vaivatonta ja halutessaan ne saa kätevästi irrotettua seinistä ilman suurempia ongelmia.

Sisämaaleillamme viimeistelet huoneen jokaisen pinnan; saat meiltä seinämaalit, kattomaalit, kalustemaalit, lattiamaalit ja kaikki muut sisämaalit hyvään hintaan. Voit valita omaan tyyliisi sopivat värit laajasta värivalikoimastamme ja maalata vaikka jokaisen huoneen eri värillä. Ulkomaaleilla pidät kodin taikka mökin ulkopinnat kunnossa helposti itse.

Löydät meiltä myös lattiaparketit, laminaatit ja korkkilattiat eri pinnoilla ja eri väreissä. Lattian viimeistelet vielä Prismasta saatavilla listoilla, joiden valikoimaan on otettu paljon lattiapäällysteisiimme sopivia vaihtoehtoja.

Valitse siis haluamasi värimaailma ja nauti kotisi uudesta ilmeestä!