Ulkoleikkivälineet

Etenkin kesällä on kiva viettää lasten kanssa aikaa ulkona esimerkiksi juosten, uiden tai erilaisia ulkopelejä pelaten. Olemme koonneet valikoimaamme kaikki tutut ja tuntemattomatkin ulkopelit, joiden parissa viihtyy koko perhe helposti.

Olemme koonneet ulkopelejä eri ikäisille pelaajille, jotta kaikille löytyisi varmasti jotakin mieluisaa tekemistä. Meiltä löydät hyppynarut, pehmopesäpallomailat, jalkapallomaalit, tarratikkataulut sekä mökille täydelliset kesäpelisetit. Näiden parissa viihtyy ehdottomasti koko perhe ja lasten kasvaessa voi siirtyä esimerkiksi oikeisiin pesismailoihin ja kunnon tikkatauluihin.

Aikuisten "olympialaisiin" ja isompien lasten perheille löytyvät muun muassa mölkky, petanque ja sulkapallosetit. Näillä ei käy aika tylsäksi mökillä tai kotipihalla. Mikä olisikaan parempi ajanviete kuin kisailla hieman perheen tai kavereiden kesken?

Mikäli ulkopelit eivät ole kiikarissa, löytyy meiltä todella paljon erilaisia leluja. Yhteistä tekemistä voi etsiä muun muassa legoista tai rakennussarjoista. Löydä siis teidän perheelle sopivin ajanviettotapa ja nauti yhteisolosta!