Nuket

Nukke on ajaton klassikkolelu, joka pitää pintansa suosittujen lelujen joukossa vuosikymmenestä toiseen. Toki nykypäivän nukkevalikoima on huimasti laajempi kuin joitakin vuosia sitten. Prismasta löydät kaikenlaiset nuket, joten tutustu laajaan valikoimaamme ja sukella leikkien maailmaan.

Meiltä löydät Barbie-nuket, joita onkin pilvin pimein tarjolla erilaisilla asuilla ja hiusväreillä. Baby Bornit ovat aidon vauvan tuntuisia nukkeja, joita voi syöttää ja vaihtaa vaipat. Mikä olisikaan parempi tapa opettaa lapselle, miten vauvojen kanssa tulisi toimia? Saat meiltä myös kaikki Baby Bornin tarvikkeet, kuten vaatteet, rattaat, vaipat, kengät ja paljon muuta.

Disney-elokuvista tutut Frozen-nuket ovat olleet kovaa huutoa lasten keskuudessa ja meiltä saat Elsan, Annan sekä paljon muita Disney-nukkeja.

Jos nukeista ei löydy itselle mieluista, on meillä paljon myös muita leluja, kuten pehmoleluja, eläinleluja tai autoja. Saattaa olla, että perheen vanhemmatkin innostuvat aidonnäköisistä ja hienosti tehdyistä leluista, joista nykypäivän lapset saavat nauttia. Ei muuta kun tutustumaan näihin kaikkiin ja iloiset leikit käyntiin!