Verhot ovat helppo tapa vaihdella kodin sisustusta nopeasti ja vaivattomasti. Vaihtelemalla eri väristen verhojen välillä saat helposti uutta ilmettä kotiisi eri vuodenaikoina ja juhlapyhinä.

Taataksemme jokaiseen makuun ja tyyliin sopivat verhot, olemme koonneet laajaan valikoimaamme hyvin eri värisiä, kokoisia ja erilaista materiaalia olevia verhoja. Brändeinä meillä on muun muassa suositut Vallila, Finlayson ja House. Voit valita laajasta valikoimasta yksivärisiä verhoja, verhoja retrokuosilla ja muita kuviollisia verhoja. Verhokappa on suosittu malli monella mökillä ja niitäkin on meillä runsaasti erilaisia.  Osassa verhoista on mukana silitettävä lyhennysnauha, jonka avulla lyhennät verhot helposti siistiksi kotona, vaikka et olisikaan tottunut käsitöiden tekijä.

Verhot eivät tietenkään yksin riitä, vaan tarvitaan erilaisia verhotarvikkeita, jotta niiden ripustaminen ikkunoiden eteen onnistuu. Prismassa on tarjolla paljon erilaisia verhokoukkuja ja rypyttimiä, jotta jokaiseen verhotankoon ja jokaisen huoneen sisustukseen löytyy sopivat.

Mikäli verhot ovat kunnossa, mutta muita sisustuselementtejä puuttuu, löytyy meiltä kasa päin kodin tekstiilejä eri käyttötarkoituksiin. Saat meiltä esimerkiksi verhoihisi sopivat matot ja sisustustyynyt ja paljon muuta.