Kuivausrummut ja -kaapit

Pyykkääminen on aikaavievää puuhaa, mutta paljon mukavampaa, kun käytössä on oikeanlaiset ja tehokkaat koneet. Pyykin ripustamisen sijaan voit säästää aikaasi ja voimiasi käyttämällä kuivaamiseen kuivausrumpua tai kuivauskaappia. Prisman kuivausrumpuvalikoimasta löydät monta eri näköistä ja kokoista kuivausrumpua juuri sinun tarpeisiisi. Kuivauskaappi mökille tai kenties uusi kuivausrumpu kodinhoitohuoneeseen? Olit sitten etsimässä kuivauskonetta suurperheen arkea helpottamaan tai pieneen yksiöön kaupungissa, löydät sopivat koneet meiltä hyvään hintaan laatua tietenkään unohtamatta.

Brändeistä meillä on edustettuna muun muassa AEG, Electrolux ja Miele -kuivausrummut. Värit noudattavat perinteistä valkoista linjaa, mutta valittavanasi on joko läpinäkyvällä tai suljetulla ovella varustettuja koneita.

Jotta saavuttaisit mahdollisimman mutkattoman pyykinpesukokemuksen, suosittelemme tutustumaan myös pyykinpesukoneisiimme.

Jos uusien laitteiden asennus kuulostaa työläältä, Prisma tarjoaa sen mielellään lisäpalveluna verkkokaupan asiakkaille. Viemme halutessasi myös vanhan laitteen pois uuden tilalta. Näistä palveluista voit lukea lisää ostaessasi tuotetta.

Tutustu koneisiimme ja varmista, että pyykkääminen sujuu ilman ongelmia!