Siirry suoraan sisältöön
artikkeli-kaytetyt-puhelimet

Tehdashuollettu puhelin on edullinen ja turvallinen

Tehdashuollettu puhelin on erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto täysin uudelle laitteelle. Puhelimet on tyhjennetty entisen omistajan datasta, ne on huollettu ja puhdistettu ja niille annetaan myös takuu.

Prisman verkkokaupasta saa nyt uusien puhelinten lisäksi käytettyjä ja huollossa täysin tarkastettuja älypuhelimia. Niin sanottu tehdashuollettu puhelin on pieni hiilijalanjäljeltään ja kierrätettynä vastuullinen ostos.

Käytetty puhelin on usein edullinen vaihtoehto, mutta jos hankit sen yksityiseltä myyjältä, sitä ei ole testattu, huollettu eikä puhdistettu. Mutta kun ammattilainen käy käytetyn puhelimen läpi, laite on varmasti toimiva ja sille annetaan takuu sekä oikeus palautukseen.

Tehdashuolletut puhelimet ovat olleet aikaisemmin toisen ihmisen käytössä, mutta ennen myyntiin tuloa ne on puhdistettu ja kunnostettu perusteellisesti. Kaikki puhelimessa ollut edellisen omistajan data on poistettu täysin.

Ostos on uuteen laitteeseen verrattuna edullisempi ja aina myös vastuullisempi valinta. On laskettu, että yhden puhelimen hiilijalanjälki on 78 % pienempi, kuin uuden kokonaan puhelimen.

Tehdashuollettu puhelin on varma valinta.

• Annamme kaikille tehdashuolletuille laitteille 12 kuukauden takuun ostokuittia vastaan.

• Jokainen myynnissä oleva puhelin on tarkastettu. Tarkastusprosessissa on noin 60 vaihetta, joilla toimivuus varmistetaan.

• Kaikki puhelimen vialliset osat on vaihdettu uusiin.

Akussa on keskimäärin 90 % kapasiteetti

Kierrätetyn ja tehdashuolletun laitteen kunnostusprosessiin kuuluu akun tarkastus. Huolto on varmistanut, että akun kapasiteetti on yleensä 90 % ja aina minimissään 80 %. Se tarkoittaa, että akku kestää kokonaisen päivän tai pidempään.

Prisman verkkokaupan myymät tehdashuolletut älypuhelimet tuottaa kotimainen perheyritys RCK Finland, jonka juuret ovat aina 1930-luvulla asti. Se on Suomen ensimmäisiä toimijoita mobiilikierrätys- ja datatyhjennysmarkkinalla ja on myynyt tehdashuollettuja puhelimia jo useita vuosia. Yritys työskentelee systemaattisesti ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja kustannustehokkaiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Toiminta on ISO 9001 laatu- sekä ISO 14001 ympäristösertifioitua ja niiden toteutumista valvotaan vuotuisilla tarkastuksilla ja laatuauditoinneilla.

Puhelimet ovat ennen olleet käytössä USA:ssa, Euroopassa tai Suomessa. Laitteita tuodaan ulkomailta, koska Suomesta ei saada niitä tarpeeksi täyttämään kysyntää. Vaikka puhelimia tuodaankin muualta, kierrätyksen ansiosta kokonaispäästöt ovat selvästi uutta pienemmät.

RCK Finland tarkastaa kaikista laitteista niiden IMEI-koodit, joilla voidaan varmistaa puhelimen alkuperä ja se, ettei kyseessä ole varastettu laite.

Pakettiin ei kuulu laturia eikä kuulokkeita. Prisman verkkokaupassa myytävät tehdashuolletut puhelimet ovat iPhonen malleja, mutta tulevaisuudessa saattaa valikoimaan tulla muitakin Applen tuotteita.

Tutustu tehdashuollettujen puhelimien valikoimaan