Siirry suoraan sisältöön

Leader Performance Super Electrolytes elektrolyyttijauhe korvaa tehokkaasti hikoilun ja treenaamisen aikana menetetyn nesteen ja suolan. Valmisteen natrium on peräisin maineikkaasta, luonnollisesta ja mineraalirikkaasta Guérande merisuolasta. Veteen sekoitettuna syntyy raikas sitrushedelmänmakuinen juoma ilman kaloreita tai sokeria.

Tuotekoodi
6430080440344
Paino (kg)
0.36
Pakkauskoko
0.36 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Merisuola (Guérande), happamuudensäätöaineet (omena-, ja sitruunahappo), kaliumsitraatti, sitruunahapon magnesiumsuolat, C-vitamiini, aromit, natriumsitraatti, väriaineet (kurkumiini, punajuuriväri), makeutusaine (sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), vähärasvainen kaakaojauhe. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta.
Käyttöohje
Vuorokausiannos on kaksi annosta, jotka voi ottaa harjoituksen aikana. Yksi annos 3 g (1 tl) sekoitetaan 3 dl:an kylmää vettä esimerkiksi shakerissä tai juomapullossa. Voimatyyppisessä harjoittelussa juoman voi nauttia sellaisenaan tai muun juoman ohessa. Kestävyysurheilusuorituksen aikana jauheen voi sekoittaa urheilujuoman sekaan. Käytetään harjoittelun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Säilytysohje
Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.
Sertifikaatit
Kierrätysmerkki

Leader Performance Super Electrolytes sitruksenmakuinen elektrolyyttijauhe 360 g

13,55 €

37,64 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.