Siirry suoraan sisältöön

Jaa suurenmoisen ruoan ilo Cesar Pouch Selection kastikkeella, joka on helppo tarjoilla ja täydellinen pienille koirille. Nämä herkullisen terveelliset ja tuoreet ateriat on valmistettu huolellisesti valikoiduista, luonnollisista raaka-aineista, tarjoten koirallesi 100% täyden ravinnon sen tarpeisiin pysyä onnellisena ja terveenä.

Tuotekoodi
8410136027376
Paino (kg)
1.2
Pakkauskoko
1.2 kg
Valmistusmaa
Espanja
Ainesosat
sis. Härkää ja Porkkanaa: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (44%, 92% luonnollisia*; josta härkää 4%, maksaa 4%), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkanaa 0.5%, vastaa porkkanaa 4%), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. *Luonnollisia ainesosia.|sis. Kanaa ja Kasviksia: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (44%, 92% luonnollisia*; josta kanaa 4%, maksaa 4%), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkana- ja hernesekoitusta 0.8%, vastaa porkkana- ja hernesekoitusta 4%), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. *Luonnollisia ainesosia.|sis. Lammasta ja Herneitä: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (44%, 92% luonnollisia*; josta lammasta 4%, maksaa 4%), viljaa, kasviksia (josta kuivattua hernettä 1.2%, vastaa hernettä 4%), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. *Luonnollisia ainesosia.|sis. Kalkkunaa ja Porkkanaa: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (44%, 92% luonnollisia*; josta kalkkunaa 4%, maksaa 4%), viljaa, kasviksia (josta kuivattua porkkanaa 0.5%, vastaa porkkanaa 4%), kivennäisiä, kasviperäisiä tuotteita. *Luonnollisia ainesosia.
Käyttöohje
Huomioi makupalojen kalorit. Ruokintamäärät on tarkoitettu suuntaa antavaksi. Muuta annoskokoja koiran iän, koon ja aktiivisuuden mukaan. Lisätietoja saat kotisivuiltamme. Tarjoa raikasta vettä.
Säilytysohje
Ylijäävä ruoka säilyy jääkaapissa enintään 2 päivää.

Cesar Annospussilajitelma kastikkeessa (12 x 100 g)

10,95 €

9,13 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.