Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Whiskas 7+ Suosikit Lajitelma kastikkeessa (12 x 85 g)

    Whiskas 7+ Suosikit Lajitelma kastikkeessa (12 x 85 g)

    4,59 €

    4,50 €/kg

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Whiskas 7+ kehitetty niin, että se sisältää oikean määrän ravintooineita kissasi muuttuviin tarpeisiin ja elinvoimaisuuden ylläpitämiseen. Lisätty E-vitamiini ja tauriini auttavat tukemaan luonnollista vastustuskykyä ja hyvinvoivaa sydäntä. Omega 6 -rasvahapot ja sinkki auttavat tukemaan ihon ja turkin hyvinvointia. Oikea fosforin määrä tukee munuaisten toimintaa. Kätevässä pakkauksessa on 12 aina tuoretta kerta-annosta, neljä erilaista makua, kutakin kolme pussia.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    3065890155343
    Paino (kg)
    1.02
    Pakkauskoko
    1.02 kg
    Valmistusmaa
    Ranska
    Ainesosat
    sis. Härkää: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (34%, josta 4% härkää paloissa*), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, sokereita. *Paloja tyypillisesti 40% tuotteesta.|sis. Kanaa: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (34%, josta 4% kanaa paloissa*), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, sokereita. *Paloja tyypillisesti 40% tuotteesta.|sis. Lohta: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (32%), kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta paloissa*), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, sokereita. *Paloja tyypillisesti 40% tuotteesta.|sis. Tonnikalaa: Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (32%), kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa paloissa*), viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, sokereita. *Paloja tyypillisesti 40% tuotteesta.
    Käyttöohje
    Huomioi makupalojen kalorit. Muuta annoskokoja kissan tarpeiden mukaan. Tarvitsetko ohjeita? Lisätietoja kotisivuiltamme. Tarjoa raikasta vettä. Tarjoillaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilyy jääkaapissa enintään 2 päivää.
    Säilytysohje
    Tarjoillaan huoneenlämpöisenä, ylijäävä ruoka säilyy jääkaapissa enintään 2 päivää.

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.