Siirry suoraan sisältöön

Omo tehokkuus kasvipohjaisilla tahranpoistoaineilla! Dermatologisesti testattu Omo Color Sensitive pyykinpesuneste poistaa tehokkaasti vaikeatkin tahrat ja antaa puhtaan pesutuloksen joka kerta. Omo Color Sensitive on tarkoitettu värillisille tekstiileille ja on hellävarainen herkälle iholle. Tuote ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Omo Color Sensitive on tehokas jo 30°C:n pesulämpötilassa ja pikaohjelmilla. Nestemäinen pesuaine soveltuu vaikeiden tahrojen esikäsittelyyn ja käsinpesuun, sillä se liukenee nopeasti veteen alhaisessakin lämpötilassa. Omo pyykinpesunesteet valmistetaan pohjoismaissa tehtaassa joka käyttää 100% uusiutuvaa energiaa. Omo - Lika on hyväksi!

Tuotekoodi
8720181202735
Paino (kg)
2.655
Pakkauskoko
2.6 l
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
SISÄLTÖ: 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Polykarboksylaatteja, Entsyymejä, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.
Käyttöohje
NÄIN SAAT PARHAAN PESUTULOKSEN: • Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. • Pese värilliset ja vaaleat tekstiilit erikseen. • Annostele vaatteen lian, veden kovuuden ja koneen koon mukaisesti. Tarkista veden kovuus alueesi vesilaitokselta. • Annostele pesuaine mittapalloon pyykin päälle tai suoraan pesukoneen annostelulokeroon. • Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemallamatalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. • Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle.

Omo Color Sensitive Pyykinpesuaine 2,6 L

11,69 €

4,50 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Uutta!
Osta nyt, nouda myymälästä
0,00 €

Tuote kerätään myymälästä 12 tunnin sisällä. Säilytämme valmiita tilauksia kolme päivää.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.