Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Leader Performance Whey heraproteiinjauhe mansikanmakuinen 2 kg

    Leader Performance Whey heraproteiinjauhe mansikanmakuinen 2 kg

    41,95 €

    20,98 €/kg

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Saatavilla

    Tuotekuvaus

    Leader Performance Whey Starwberry on mansikanmakuinen laadukkaasta herasta valmistettu heraproteiinikonsentraatti. Heraproteiini on nopeasti imeytyvä, maidosta peräisin oleva proteiini, jolla on erinomainen aminohappoprofiili. Se sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), minkä ansiosta hera on suosittu proteiinilisä lihasmassan rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Nauti hyvin liukeneva proteiinilisä välipalaksi, treenien jälkeen tai lisäämään aterian proteiinipitoisuutta.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    6430067846671
    Paino (kg)
    2
    Pakkauskoko
    2 kg
    Valmistusmaa
    Suomi
    Ainesosat
    Heraproteiinikonsentraatti 97% (MAIDOSTA, EU), aromit, punajuuritäysmehujauhe, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (lesitiini), suola, kaakao, makeutusaine (sukraloosi).
    Käyttöohje
    Sekoita 30 g annos (= ~ 1 dl) 3 dl:aan vettä, maitoa tai mehua 1-3 kertaa päivässä. Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittajalla. Juo 1-3 annosta päivässä osana ateriaa, välipalana tai välittömästi harjoittelun jälkeen. Sopii päivittäiseksi proteiinilisäksi urheilijoille ja kuntoilijoille. Proteiini edistää lihasmassan kasvua. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa.
    Säilytysohje
    Säilytetään kuivassa ja viileässä.
    Sertifikaatit
    Kierrätysmerkki

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.