Siirry suoraan sisältöön

CRAVE™ koiran märkäruoka 150g on aikuisen koiran luontaisen ruokavalion inspiroima koiranruoka. Runsasproteiininen ja viljaton koiranruoka on valmistettu 100% luonnollisesta kanasta ja kalkkunasta, ja se on luotu tukemaan koirasi vahvoja ja terveitä lihaksia. Tiedostamme että koirat haluavat maukkaan, proteiinipitoisen ruokavalion - ja syy siihen on yksinkertainen. Proteiinirikas ravinto tarjoaa ravintoaineet vahvalle ja terveelle koiralle sekä oikean määrän energiaa leikkiin. Villien esivanhempiensa ruokavalion tapaan, CRAVE™ on herkullinen koiranruoka, joka tehdään laadukkaasta eläinproteiinista ja viljattomana.

Tuotekoodi
3065890149205
Paino (kg)
0.1582
Valmistusmaa
Ranska
Ainesosat
Koostumus: kalkkunaa 23.5% (sydäntä, maksaa), kanaa 22.5% (sydäntä, maksaa), sikaa 22% (luuton jauhettu sika, sydäntä), kivennäisiä, kuivattua juurikasmassaa, kanaliemitiiviste (0.5% vastaa 28% kanalientä).
Käyttöohje
Ruokintamäärät on tarkoitettu suuntaa antaviksi. Muuta annoskokoja koiran iän, koon ja aktiivisuuden mukaan. Huomioi makupalojen ja kuivaruoan kalorit. Lisätietoja ruokinnasta saat kotisivuiltamme. Tarjoillaan huoneenlämpöisenä; ylijäävä ruoka säilyy jääkaapissa enintään 2 päivää. Tarjoa raikasta vettä.

Crave Kosteaa koiranruokaa aikuisille koirille, Mureke sis. Kanaa & Kalkkunaa 150g

1,85 €

12,33 €/kg

Toimitustavat

 • Toimitus nouto­pisteeseen

  alk. 4,95 €
  Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

 • Kotiinkuljetus

  alk. 9,90 €
  Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.