Takalo, Laivakorpuista lehtipihviin - Ruokatalouden kehitys Suomen kauppalaivastossa: purjelaivojen niukkuudesta nykyajan runsauteen
32,75 €
Nouto myymälästä
Ei saatavilla
Toimitus
Saatavilla
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Uutuuskirja laivaruokailun ja laivakokin työn historiasta. Millaisia ruokia laivoilla on valmistettu eri aikakausina? Kuinka ruokatarvikkeet saatiin säilymään pitkillä merimatkoilla? Tämä historiallisiin dokumentteihin ja haastatteluihin perustuva tietokirja käy läpi merimiesten ruokatalouden kehityksen entisaikojen säännöstelystä nykyajan monipuoliseen ruokatarjontaan laivoilla. Äänensä saavat myös laivakokit värikkäillä kertomuksillaan työstään purjelaivassa, höyrylaivassa ja nykyaikaisessa moottorialuksessa. Tässä runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös ruokaohjeet tyypillisistä merimiesruuista sekä merimiesslangisanasto.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789529383818
- Korkeus (cm)
- 26
- Leveys (cm)
- 17.8
- Syvyys (cm)
- 1.7
- Paino (kg)
- 0.612
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.