Siirry suoraan sisältöön
Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva

    Takalo, Laivakorpuista lehtipihviin - Ruokatalouden kehitys Suomen kauppalaivastossa: purjelaivojen niukkuudesta nykyajan runsauteen

    32,75 €

    Nouto myymälästä

    Ei saatavilla

    Toimitus

    Alk. 4,95 €

    Saatavilla

    Tuotekuvaus

    Uutuuskirja laivaruokailun ja laivakokin työn historiasta. Millaisia ruokia laivoilla on valmistettu eri aikakausina? Kuinka ruokatarvikkeet saatiin säilymään pitkillä merimatkoilla? Tämä historiallisiin dokumentteihin ja haastatteluihin perustuva tietokirja käy läpi merimiesten ruokatalouden kehityksen entisaikojen säännöstelystä nykyajan monipuoliseen ruokatarjontaan laivoilla. Äänensä saavat myös laivakokit värikkäillä kertomuksillaan työstään purjelaivassa, höyrylaivassa ja nykyaikaisessa moottorialuksessa. Tässä runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös ruokaohjeet tyypillisistä merimiesruuista sekä merimiesslangisanasto.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789529383818
    Korkeus (cm)
    26
    Leveys (cm)
    17.8
    Syvyys (cm)
    1.7
    Paino (kg)
    0.612
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

    Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen