Siirry suoraan sisältöön

Prisman kesäale on nyt täällä – tuotteita jopa -60 % alennuksella! Tee löytöjä ja osta parhaat päältä!

Tästä ostoksille
Prisma.fi etusivu
Ohita tuotekuva

Takalo, Laivakorpuista lehtipihviin - Ruokatalouden kehitys Suomen kauppalaivastossa: purjelaivojen niukkuudesta nykyajan runsauteen

32,75 €

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Alk. 4,95 €

Saatavilla

Tuotekuvaus

Uutuuskirja laivaruokailun ja laivakokin työn historiasta. Millaisia ruokia laivoilla on valmistettu eri aikakausina? Kuinka ruokatarvikkeet saatiin säilymään pitkillä merimatkoilla? Tämä historiallisiin dokumentteihin ja haastatteluihin perustuva tietokirja käy läpi merimiesten ruokatalouden kehityksen entisaikojen säännöstelystä nykyajan monipuoliseen ruokatarjontaan laivoilla. Äänensä saavat myös laivakokit värikkäillä kertomuksillaan työstään purjelaivassa, höyrylaivassa ja nykyaikaisessa moottorialuksessa. Tässä runsaasti kuvitetussa kirjassa on myös ruokaohjeet tyypillisistä merimiesruuista sekä merimiesslangisanasto.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789529383818
Korkeus (cm)
26
Leveys (cm)
17.8
Syvyys (cm)
1.7
Paino (kg)
0.612
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen