Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii

Tarjoilukirja on tehty oppimateriaaliksi ravintola-alan perusopintoihin ammatillisen koulutuksen eri asteille. Se on kirjoitettu tämän päivän majoitus-, ravitsemis- ja suurkeittiöalan opiskelijoille ja tulevaisuuden ammattilaisille. Kirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykypäivään. Se etenee opetuksen kulkua luontevasti tukien ammatillisten perustaitojen kautta asiakaspalvelutilanteisiin ja erityisosaamiseen. Juomien tarjoilua käsittelevässä luvussa kuvataan tavallisimmat juomaryhmät ja niiden tarjoilutavat. "Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisissa ravintoloissa", sanovat kirjoittajat. "Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa."

Mykkänen, Tarjoilukirja

34,75 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.