Siirry suoraan sisältöön

Prisman kesäale on nyt täällä – tuotteita jopa -60 % alennuksella! Tee löytöjä ja osta parhaat päältä!

Tästä ostoksille
Prisma.fi etusivu
Ohita tuotekuva

Mykkänen, Tarjoilukirja

35,60 €

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Tarjoilukirja on tehty oppimateriaaliksi ravintola-alan perusopintoihin ammatillisen koulutuksen eri asteille. Se on kirjoitettu tämän päivän majoitus-, ravitsemis- ja suurkeittiöalan opiskelijoille ja tulevaisuuden ammattilaisille. Kirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykypäivään. Se etenee opetuksen kulkua luontevasti tukien ammatillisten perustaitojen kautta asiakaspalvelutilanteisiin ja erityisosaamiseen. Juomien tarjoilua käsittelevässä luvussa kuvataan tavallisimmat juomaryhmät ja niiden tarjoilutavat. "Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisissa ravintoloissa", sanovat kirjoittajat. "Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa."

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789519185453
Korkeus (cm)
25
Leveys (cm)
17.6
Syvyys (cm)
0.8
Paino (kg)
0.337
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen