Siirry suoraan sisältöön

Kevyempää, mutta silti werrattoman hyvää täysravintoa koiralle Werraton Kevyt täyttää kuluttajien pitkäaikaisen toiveen: vihdoinkin tarjolla on täysin kotimainen, kevyempi täysravinto aikuiselle koiralle. Ruoka on niin herkullista, että makunsa puolesta sitä voisi syödä vaikka kuinka paljon, mutta ruoan korkea proteiinipitoisuus lisää kylläisyyden tuntua ja auttaa koiran painonhallinnassa. Werrattomaan, tuttuun tapaan ruoassa on runsaasti tuoretta kananmunaa, mutta myös siipikarjaproteiinia, kuorittua kauraa, kuorittua härkäpapua ja pellavaa - kaikki laadukasta lähituotantoa Loimaalta! Werraton-koiranruokien oikeasta ravintoainekoostumuksesta ja sulavuudesta vastaa eläinten ruokintaan perehtynyt asiantuntija. Werraton Kevyessä on 30 % proteiinia ja vain 11 % rasvaa. Ruoan eläinproteiinipitoisuus on 60 %. Werraton Kevyttä on kahta eri nappulakokoa ja kahta eri pakkauskokoa. Pienempää nappulaa on 5 kilon pakkauksessa, ja 12 kilon pakkauksesta löytyy isompaa nappulaa. Werrattoman nappulat ovat aina kiinteitä, tasalaatuisia ja pysyvät hyvin koossa.

Tuotekoodi
6429810236067
Paino (kg)
5
Pakkauskoko
5 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
kuorittu kaura, siipikarjaproteiini, kananmuna, kuorittu härkäpapu, siipikarjanrasva, melassileike, pellavansiemen, kananmunankuori, kivennaiset ja vitamiinit, kasviperäiset tuotteet (marjajauhe), piimaa (E 551c), hiivat (E 12.1.5) mannan-oligo-sakkaridien lähde (MOS 500 mg/kg), glukosamiini (E 13.2.8) (400 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (E 13.12.2) (280 mg/kg)
Muut ominaisuudet
Proteiinipitoisuus 30 %, rasvapitoisuus 11 %, eläinproteiinipitoisuus 60 %. Kiinteä, tasalaatuinen, koossapysyvä nappula, Werraton Kevyt 5 kg:ssä pienempi nappulakoko. Werraton koiranruuat on suunnitellut eläinten ruokinnan asiantuntija, joka on pitänyt tarkkaan huolta siitä, että jokaisen Werrattoman ravintoainekoostumus ja sulavuus ovat kullekin koiraryhmälle mietitty ja tuotettu.
Sertifikaatit
Avainlippu

Rovio Pet Foods Werraton Kevyt 5 kg

21,90 €

4,38 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.