Siirry suoraan sisältöön

CRAVE™ on proteiinipitoinen ruokavalio koirallesi, joka imitoi koirien villien esivanhempien ruokavaliota. Täysravinto, joka sisältää vähintään 60% proteiinipitoisia eläinperäisiä ainesosia, kuten lammasta ja härkää. CRAVE™ koiran kuivaruoka on viljaton. - Liha on tärkein ainesosa: Vähintään 60% eläinperäisiä ainesosia - Korkea proteiinipitoisuus: 34% proteiinia, koirien villien esivanhempien ruokavalion innoittamana - Viljaton: ei maissia, vehnää tai soijaa, eikä keinotekoisia makuja, värejä tai aromiaineita - Proteiinipitoinen täysravinto, joka sisältää koirasi tarvitsemat korkealaatuiset ravintoaineet INSPIRED BY A DOG'S INSTINCTIVE DIET CRAVE™. SATISFY THEIR NATURE.™ Tiedostamme että koirat haluavat maukkaan, proteiinipitoisen ruokavalion - ja syy siihen on yksinkertainen. Proteiinirikas ravinto tarjoaa ravintoaineet vahvalle ja terveelle koiralle sekä oikean määrän energiaa leikkiin. Villien esivanhempiensa ruokavalion tapaan, CRAVE™ on herkullinen koiranruoka, joka tehdään laadukkaasta eläinproteiinista ja viljattomana.

Tuotekoodi
4008429114892
Paino (kg)
1
Pakkauskoko
1 kg
Valmistusmaa
Saksa
Ainesosat
Koostumus: luonnollista härkää (32.8%): tuore härkä (17.5%), härän prosessoidun eläinrasvan proteiini; hernetärkkelys, kuivattua proteiinia siipikarjasta, kuivattuja kokonaisia herneitä, siipikarjan rasvaa, kuivattua juurikasmassaa, luonnollista kuivattua proteiinia lampaasta (4%), kalkkunan maksahydrolysaattia, kivennäisiä, auringonkukkaöljyä.
Käyttöohje
Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Muuta annoskokoa koirasi tarpeiden mukaiseksi. Lisätietoja ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa raikasta vettä. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Crave Lammasta & Härkää koiranruoka 1kg

8,29 €

8,29 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.