Siirry suoraan sisältöön

Dexal Pro Hydration on kaloriton ja sokeriton urheilujuoma, joka auttaa korvaamaan suorituksen aikana kehon menettämät nesteet ja tärkeimmät elektrolyytit. Sisältää C-, B6- ja B12-vitamiineja, sekä magnesiumia, joka edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa. B6- ja B12-vitamiinit sekä magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotekoodi
6409941301926
Paino (kg)
0.093
Valmistusmaa
DE
Ainesosat
Sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, täyteaine (sorbitoli), kaliumvetykarbonaatti, aromi, kaliumkloridi, natriumkloridi, maissitärkkelys, L-askorbiinihappo, punajuurimehujauhe, makeutusaine (sukraloosi), maltodekstriini, väri (riboflaviini), B6-vitamiini, B12 -vitamiini. Gluteeniton.
Käyttöohje
Voidaan käyttää ennen suoritusta, sen aikana sekä suorituksen jälkeen. Suositus 1-2 poretablettia päivässä. Poretabletti liuotetaan 5 dl:aan vettä. Juo urheilusuorituksen aikana 1,5-2 dl noin 15 minuutin välein. Poretabletti voidaan halutessa halkaista ja sekoittaa pienempään määrään vettä. 1 tabletti = annos. 18 tabletista saadaan 9 litraa valmista urheilujuomaa.
Säilytysohje
Säilytetään viileässä ja kuivassa valolta suojattuna alle 25 °C:ssa. Sulje pakkaus tiiviisti.
Muut ominaisuudet
- Dexal Pro Hydration on kaloriton ja sokeriton urheilujuoma, joka auttaa korvaamaan suorituksen aikana kehon menettämät nesteet ja tärkeimmät elektrolyytit.

Dexal Pro Hydration appelsiini+C+B6+B12 poretabletti 18kpl ravintolisä

5,35 €

66,05 €/kg

Toimitustavat

 • Toimitus nouto­pisteeseen

  alk. 4,95 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

 • Kotiinkuljetus

  alk. 9,90 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 59 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.