Siirry suoraan sisältöön

Lempeässä lämmössä paistettu kuivaruoka kotimaisista raaka-aineista. Viljaton ja gluteeniton täysravinto aikuisille kissoille. Sisältää kaikki kissan päivittäin tarvitsemat ravintoaineet. Sisältää runsaasti lihaa ja proteiinia: lihapitoisuus 90%, proteiinia 52%. Sisältää karvapalloja ehkäisevää kasviskuitua, kissoille välttämätöntä aminohappoa, tauriinia ja virtsateiden hyvinvointia ylläpitävää karpaloa. Ei sisällä turhia väri- tai täyteaineita.

Tuotekoodi
6410180066002
Paino (kg)
0.65
Pakkauskoko
0.65 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Koostumus: Tuore suomalainen kananliha ja kananlihajauho, kananmuna, kananmaksa, kasviskuitu, karpalo, merilevä, tauriini, vitamiinit, hivenaineet, luonnolliset antioksidantit: rosmariiniuute ja E-vitamiini.
Käyttöohje
Käyttöohje: Valmis tarjottavaksi. Ohjeellinen päiväannos aikuiselle kissalle jaettuna useampaan ateriaan, esimerkiksi aamulle ja illalle. Suhteuta ruokamäärää oman kissan aktiivisuuden ja energiakulutuksen mukaan sopivaksi. Puhdasta vettä tulee olla tarjolla jatkuvasti. Kissan paino 2 kg, päiväannos 30 - 40g Kissan paino 3 kg, päiväannos 40 - 50g Kissan paino 4 kg, päiväannos 50 - 60g Kissan paino 5 kg, päiväannos 60 - 70g Korkealaatuisessa ja erittäin lihapitoisessa Oscar kissanruuassa annostelumäärä pysyy maltillisena ja ruokaa kuluu määrällisesti vähemmän.
Säilytysohje
Säilytettävä kuivassa. Parasta ennen päiväys painettu pussiin.
Muut ominaisuudet
- Täysravinto aikuisille kissoille. Kotimainen, viljaton kana-ateria kissoille. Valmistettu kotimaisesta tuoreesta kanasta ja kananlihajauhosta (90 %), kananmunasta, kananmaksasta, kasviskuidusta, karpalosta ja merilevästä. Lisätty tauriinia sekä vitamiini- ja mineraalilisiä.
Sertifikaatit
Avainlippu

Oscar Kana-ateria kissoille täysravinto 650g

8,79 €

13,52 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.