Siirry suoraan sisältöön

Tiivistetty pyykinpesuaine valkoisille ja värillisille pyykeille TEHOKAS KOOSTUMUS: viisi luonnosta peräisin olevaa entsyymiä lyöttäytyy yhteen karkottakseen ärsyttävät tahrat, kuten pastakastikeen, kahvin tai punaviinin. KESTÄVÄN KEHITYKSEN EDELLÄKÄVIJYYTTÄ: kasvipohjainen 98% biohajoava koostumus, joka toimii jo viileässäkin vedessä. INNOVATIIVINEN DESIGN: upea, ergonominen ja ainutlaatuinen kierrätettävä pullo on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. VIVAHTEIKKAAT TUOKSUT: kolme eloisaa + iloa pursuavaa tuoksua pitkäkestoiseen tuoksu-elämykseen. PEONY BLUSH. Jos meidän pitäisi keksiä miltä punainen tuoksuu, tämä olisi juuri se tuoksu. Se on hedelmäinen. Kypsä. Sievä. Pirteä. Eikä suinkaan mikään seinäkukkanen. Täynnä elinvoimaista tuoksua + puhdistusvoimaa luonnosta. Lyö vaikean lian + tahrat, mutta on tarpeeksi herkkä välittääkseen vaatteistasi yhtä paljon kuin sinäkin. Voit nauttia taivaallisesta tuoksusta ja vaatteesi ovat aina parhaimmillaan.

Tuotekoodi
0817939012147
Korkeus (cm)
27
Leveys (cm)
10
Syvyys (cm)
10
Paino (kg)
1.65
Pakkauskoko
1.56 l
Valmistusmaa
Belgia
Ainesosat
5-15% anioniset ja ionittomat pinta-aktiiviset aineet, saippua, <5% entsyymit, optiset kirkasteet, hajusteet (limonene, citronellol, alpha-isomethyl ionene)
Käyttöohje
Annostele kätevästi korkilla tarvittava määrä pesuainetta pesuainelokeroon. Pehmeälle vedelle ja normaalille pyykkimäärälle puolikas tai kolme neljäsosaa korkillinen pesuainetta. Sopii valkoiselle ja värilliselle pyykille, ei silkille ja villalle. Riittoisuus 52 pesukertaa.
Muut ominaisuudet
  • Kasvi- ja mineraalipohjaiset ainesosat
  • Valkoiselle ja värilliselle pyykille
  • 30-90 C
  • 52 pesua
Sertifikaatit
Leaping bunny

Method Pyykinpesuaine Peony Blush 1560ml

13,90 €

8,91 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.