Siirry suoraan sisältöön

Ainutlaatuisen seoksen luomuvadelma-, -tyrni, jojobansiemen-, manteli-, avokado-, oliivi-, aprikoosi-, luumu-, helokki-, ruusunmarja, kaura- ja tomaattiöljyä sisältävä Mossa Facial Oil Vitamin Cocktail -kasvoöljy on tehotiiviste erityisesti kuivalle tai väsyneelle iholle, mutta se sopii tehokuuriksi kaikille ihotyypeille. Käytä öljyä kuurina keväisin ja syksyisin, kun iho kärsii lämpötilojen vaihteluista, tai jos ihosi on hyvin kuiva tai pintakuiva, ota öljy osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Voit myös sekoittaa tipan öljyä tarvittaessa normaalin päivä- tai yövoiteesi joukkoon. Öljy uudistaa ihoa aktiivisesti ja palauttaa ihon hehkun ja kosteustasapainon. Se imeytyy tehokkaasti ja sopii erinomaisesti myös meikin alla käytettäväksi.

Tuotekoodi
4751009824383
Paino (kg)
0.03
Pakkauskoko
0.03 l
Valmistusmaa
Latvia
Ainesosat
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Decyl Cocoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract*, Diheptyl Succinate, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract*, Aroma, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract *, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*, Tocopherol (Vitamin E), Prunus Dulcis (Almond) Kernel Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Limonene**, Citral**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**|* Ingredients from Organic Farming |** Natural essential oils |100% of the total ingredients are from natural origin |62% of the total ingredients are from Organic Farming
Käyttöohje
Hiero muutama tippa öljyä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ennen kosteusvoidetta. Voit sekoittaa muutaman tipan öljyä myös kosteusvoiteen sekaan.
Sertifikaatit
ECOCERT certificate

Mossa Vitamin Cocktail kasvoöljy, 30ml

13,35 €

445,00 €/l

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.