Siirry suoraan sisältöön

Dexalin energiageelit auttavat suorituskyvyn ylläpidossa pitkäkestoisissa tai raskaissa harjoituksissa. Dexal energiageelien hiilihydraattikoostumus on tutkitusti tehokas 2:1 maltodekstriini:fruktoosi -suhde, joka takaa tehokkaan imeytymisen ja on hellä vatsalle. Hiilihydraatit nostavat nopeasti verensokeritasoja, palauttaen vireystilan ja nostaen suorituskykyä. Dexal energiageelin hiilihydraatit auttavat täydentämään ehtyneet glykogeenivarastot. Energiageelin kivennäisaineet auttavat rasituksen aikaisen suorituskyvyn ylläpidossa tukemalla lihasten normaalia toimintaa. Lihasten glykogeenivarastojen ehtyminen treenin aikana on yksi merkittävimpiä syitä lihasten väsymiselle ja uupumiselle. Nämä energiavarastot ehtyvät pääasiassa pitkäkestoisessa kestävyysliikunnassa tai kovatehoisissa harjoituksissa.

Tuotekoodi
6409943801097
Paino (kg)
0.03
Pakkauskoko
0.03 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
maltodekstriini, vesi, fruktoosi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), suola, natriumsitraatti, magnesiumkarbonaatti, kofeiini, kaliumkloridi, askorbiinihappo, aromit (vadelma, mansikka), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Käyttöohje
Nauti jatkuvan rasituksen aikana 1 pussi noin 20 minuutin välein. Suositellaan nautittavaksi myös juuri ennen rasitusta ja välittömästi sen jälkeen. Käytä korkeintaan 3 annosta päivässä. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.
Muut ominaisuudet
- Täydentää pitkäaikaisen rasituksen aikana pienentyneitä hiilihydraattivarastoja.
Sertifikaatit
Avainlippu

Dexal Energiageeli vadelma-mansikka+kofeiini 30g

1,05 €

35,00 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.