Siirry suoraan sisältöön

Nyt saat yli 69 € tilauksille ilmaisen toimituksen Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen! Ei koske Suuri-lisäpalvelua.

Omo Color Sensitive on pyykinpesujauhe, joka sopii sinulle, jolla on herkästi reagoiva iho, olet allerginen tai pidät muuten vaan hajusteettomasta pesuaineesta. Omo Color Sensitive pesee kuitenkin aivan yhtä tehokkaasti ja antaa aivan yhtä häikäisevän pesutuloksen kuin alkuperäinen Omo Color. Pyykinpesuaine poistaa pyykistäsi tehokkaasti vaikeatkin tahrat. Dermatologisesti testattu Omo Color Sensitive sopii myös herkkäihoisen pyykille sekä pienten lasten kirjavien vaatteiden pesuun. Me rakastamme värejä, minkä vuoksi olemmekin kehittäneet jauhemaisen Omo Colorin Sensitiven herkälle iholle. Se on kirjopesuaine, joka auttaa sinua säilyttämään vaatteesi värit ja saa sen näyttämään raikkaalta pidempään! Jauhemainen pesuaine puhdistaa tehokkaasti vaikeasti likaantuneen kirjopyykin ja poistaa tahrat. Jauhemainen Omo Color Sensitive -pyykinpesujauhe ei sisällä valkaisuainetta, joten se puhdistaa vaatteet hellävaroen. Omo Color Sensitive on pyykinpesuaine, joka on tehokas myös matalissa pesulämpötiloissa ja pikapesuohjelmissa. Omo sensitive Color -pyykinpesujauhe valmistetaan pohjoismaisessa tehtaassa, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Omo – Lika on hyväksi! Ole tiukka tahroille – ja ystävällisempi ympäristölle. Globaalina kotitalousbrändinä meidän on sitouduttava toimimaan oikein. Siksi tutkimme tarkkaan, mistä raaka-aineemme ovat peräisin. Kyseenalaistamme tarpeen vaatiessa tuotantomenetelmämme parantaaksemme tuotteitamme ja suojellaksemme ympäristöä. Haluamme varmistaa, että pesuaineemme – jauheemme, nesteemme ja tablettimme – tekevät arjesta helpompaa. Lisäksi haluamme, että ne ovat parempia ympäristölle. Näin vähennämme ympäristövaikutustamme vaarantamatta kuitenkaan tuotteidemme laatua. Kaikki pakkauksemme ovat 100 % kierrätettäviä, ja suurin osa pulloistamme on tehty 97 % kierrätetystä muovista. Lisäksi kartonkipakkauksemme ovat 100 % kierrätettyä kuitua.

Tuotekoodi
8712561420235
Paino (kg)
1.26
Pakkauskoko
1.26 kg
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
SISÄLTÖ: 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Polykarboxylaatteja, Saippuaa, Fosfonaattia, Entsyymejä.
Käyttöohje
NÄIN SAAT PARHAAN PESUTULOKSEN: • Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. • Pese värilliset ja vaaleat tekstiilit erikseen. • Annostele vaatteen lian, veden kovuuden ja koneen koon mukaisesti. Tarkista veden kovuus alueesi vesilaitokselta. • Annostele pesuaine suoraan pesukoneen annostelulokeroon. • Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. • Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle.

Omo Color Sensitive Pyykinpesujauhe Hajusteeton 1.26 kg 36 pesua

6,59 €

5,23 €/kg

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.