Kalastus

Suomi on tuhansien järvien maa ja merikin on hyvin läsnä. Prismasta löydät kaikki tarvittavat välineet veneilyyn sekä kalastustarvikkeet joka lähtöön hyvällä hinta-laatu -suhteella. Tarvitset ainoastaan lisäksi vain itse veneen.  

Pelastusliivit on hyvä olla aina vesillä liikkuessa – myös kokeneemmilla veneilijöillä ja hyvillä uimareilla. Meiltä löydät pelastusliivit joka painoluokassa ja eri ominaisuuksilla varustettuina. Tarvitsit sitten lasten pelastusliivejä, veneilyliivejä tai perinteisempiä oransseja pelastusliivejä, saat ne meiltä hyvään hintaan.

Kalastustarvikkeita on erittäin laaja valikoima ja löydät meiltä kaiken niin kalastusharrastuksen aloittamiseen kuin jo kokeneemmalle kalastajalle. Saat meiltä muun muassa virvelit, onget, vieheet, kalaverkot ja paljon kaikkea muuta kalastamiseen liittyvää. Emme toki ole unohtaneet Suomen pitkää talvea ja valikoimassamme on myös pilkit, kairat ja muut pilkkivälineet, jotta kalastusharrastus voi jatkua myös pakkasten aikaan.

Mikäli kalastus ei nappaa, kannattaa ehdottomasti tutustua koko urheiluvalikoimaamme ja kokeilla vaikka jotain ihan uutta lajia.