Kylpyhuonekalusteet

Ilta- ja aamutoimet sekä peseytyminen on mukavampaa, kun kylpyhuone on laitettu kivaksi ja kauniiksi. Prismasta saat kaikki laadukkaat kylpyhuonekalusteet sekä wc-kalusteet edullisesti.

Säilytystila on aina tarpeen – myös kylpyhuoneessa – ja meiltä saatkin erilaiset peilikaapit, allaskaapit, pyykkikaapit sekä lääkekaapit. Kokoja on monia ja väreissäkin on valinnan varaa, joten kaappiratkaisu löytyy, olit sitten etsimässä kalusteita pienen asunnon vessaan tai omakotitalon suureen kylpyhuoneeseen.

Wc-istuimissakin on eroja, ja Prismassa niitä on suuri valikoima. Valittavanasi on vessanpönttöjä eri valmistajilta, kuten esimerkiksi Gustavsberg, ja Nautic. Monet malleista omaavat vedensäästöominaisuuden, jolla käyttäjä säästää sekä luontoa että rahaa. Mikäli pönttö löytyy jo, on meillä erikseen myytävänä myös wc-istuimen kansia sekä muita istuimen osia. Käsienpesualtaita on valikoimassamme myös paljon erilaisia; eri kokoisia, eri mallisia, eri värisiä, joten varmasti jokaisen vessaan sopiva allas on saatavilla.

Mikäli kotisi muut huoneet kaipaavat remonttia tai uudistusta, kannattaa ehdottomasti tutustua koko remontointi-osioomme, sillä olemme koonneet kaiken tarvittavan niin pieneen kuin suurempaankin pintaremonttiin.