Vuodetekstiilit

Hyvät vuodetekstiilit ovat parhaiden yöunien a ja o. Hyvällä patjalla, kunnon peitolla ja kivoilla lakanoilla luot itsellesi rauhoittavan nukkumisympäristön.

Löydät meiltä sijauspatjat eri kokoisina ja rullapatjoja on tarjolla lasten ja vauvojen sänkyihin. Rullapatjat ovat kevyitä ja helposti siirreltäviä, joten otat ne hyvin mukaan vaikka mökille tai jopa telttaretkelle. Sijauspatjoihin on tarjolla patjansuojuksia, joiden avulla patja pysyy kätevästi puhtaana ja säilyy käyttökelpoisena pidempään.

Tyynyjä on tarjolla eri kovuuksilla, jotta jokainen löytäisi omaan käyttöönsä sopivimman. Erikoisuutena on tarjolla muotoutuvia tyynyjä sekä matkatyynyjä. Brändejä on valikoimassamme muun muassa Familon, House ja Joutsen.

Kun peitot ja tyynyt ovat kunnossa, on aika suunnata katse lakanoihin ja tyynyliinoihin. Saat meiltä lakanoita ja tyynyliinoja eri värisinä aina hohtavan valkoisesta lakanasetistä muumilakanoihin. Tarjolla on satiinilakanoita sekä muotoon ommeltuja lakanoita. Tyynyliinoja on ihan yhtä lailla eri kuoseilla ja tarjolla on myös yhteneväisiä pussilakanasettejä, jotka sisältävät sekä pussilakanan, että tyynyliinan.

Tutustu siis rauhassa vuodetekstiileihimme ja nuku yösi mukavasti!