Piensisustus

Sisustaminen on hauskaa puuhaa. Pienellä vaivalla saat kodistasi persoonallisen ja kotoisan, kun käytät Prismasta saatavia erilaisia sisustustuotteita.

Olemme koonneet tuotevalikoimaamme muun muassa peilit, seinäkellot, maljakot ja kynttilät. Myös nykypäivän suositut sisustuskorit ovat vakinaistaneet paikkansa omana tuotekategorianaan. Niitä löydät meiltä monissa eri väreissä ja eri kokoisina, jolloin ne sopivat moneen käyttötarkoitukseen; lehtikoriksi, pyykkikoriksi, hattukoriksi tai vaikka pöydälle herkkukoriksi. Valokuvat ovat myös kiva tapa sisustaa ja koko perhe voi nauttia niiden avulla mukavista muistoista ympäri vuoden. Laajasta valikoimastamme kehyksiä saat varmasti kotisi värien kanssa yhtenevät ja eri kokoisille kuville sopivat. Kehykset ovat ajaton klassikko, joka sopii niin lipaston päälle kuin takanreunuksellekin.

Sitten, kun kodin suuremmat linjat on vedetty, koriste-esineet tuovat kivoja yksityiskohtia. Ulos terassille, kuistille tai pihalle on löytyy myös monenlaista lyhtyä ja takkatarviketta.

Mikäli kodin piensisustus on kunnossa, kannattaa ehdottomasti viimeistellä kodin tunnelma sisustustekstiileillä. Valitse siis itsellesi mieluisa väri ja tunnelma ja tee kodistasi sisustamalla juuri sellainen kuin itse tykkäät!