Astiat

Suomalaiset ovat kautta aikain pitäneet laadukkaista astioista, eivätkä ajat näytä muuttuneen. Kaunis kattaus tekee ruoasta maukkaampaa ja ruokailuhetkestä hienon, vaikka kyse olisikin vain arki-illallisesta tai mökin terassilla nautitusta grilliruoasta.

Etsit sitten astiastoa ensimmäiseen opiskelija-asuntoosi taikka haluat päivittää kotisi juhla-astiaston, löydät kaiken tarvitsemasi meiltä. Olemme koonneet valikoimaamme paljon erilaisia lautasia ja kulhoja, jotta saisit kattauksestasi juuri sinun makuusi sopivan. Löydät meiltä niin Iittalan Teema-astiat, Arabian astiastot kuin hiukan tuntemattomampien brändien tuotteet aina edulliseen hintaan. Kokoja on myös paljon erilaisia pienemmistä leipälautasista suurempiin pääruokalautasiin. On paljon syviä lautasia sekä erilaisia kulhoja. Värityksestä on valittavana lähes kaikkea aina valkoisesta usean värin kirjaviin astioihin.

Kun astiat on kunnossa, kannattaa tutustua aterimiimme. Saat meiltä myös astioihisi sopivat tarjoiluastiat ja -välineet, jotta voit viimeistellä kattauksen ja kutsua vaikka vieraita kylään. Olemme koonneet kaikki saman katon alle, jotta sinun ei tarvitse lähteä Prismaa kauemmas ostoksille! 


Tuotenosto:

X-tra leipälautanen 20 cm xtra 6/pkt–24905036

X-tra syvä lautanen 22 cm xtra 6/pkt–24905037

X-tra ruokalautanen 26 cm xtra 6/pkt–24905038

Xtra viinilasi 25 cl 6 kpl–24625017