Pakastimet

Prisman laajasta valikoimasta löydät helposti pakastimen juuri tarpeidesi mukaan. Kaipasit sitten peruspakastinta, arkkupakastinta tai pienempää pakastinkaappia, saat ne meiltä hyvään hintaan. Meillä on monia energiatehokkaita vaihtoehtoja, jotka takaavat sen, että ruokasi säilyy pakastettuna ilman turhan suurta kulutusta.

Pakastimia on valikoimassamme tarjolla hyvin eri kokoisina 32 litrasta jopa 400 litraan. Väreistä on tarjolla perinteisen valkoisen lisäksi harmaan eri sävyjä. Tuotemerkeistä on edustettuina muun muassa Bosch, Electrolux sekä Samsung pakastimet.

Prisma tarjoaa verkkokaupan asiakkailleen lisäpalveluna uusien laitteiden asennuksen ja vanhojen laitteiden poisviennin. Voit valita nämä kätevästi ostotilanteessa ja antaa ammattilaisten hoitaa raskaamman työn.

Mikäli myös jääkaappi uupuu, kannattaa tutustua kattavaan jää- ja viileäkaappi–valikoimaan sekä käteviin jääkaappipakastinyhdistelmiin. Varmista tehokkaiden laitteidemme avulla, että ruokasi pysyy kylmänä ja tuoreena joka tilanteessa!