Asiakaspalvelu

Verkkokaupan toimitustavat

Paketit ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta toimitustavasta riippumatta. Toimituskuluista ja asennuksesta saa myös Bonusta ja maksutapaetua.

Toimituskulut ja toimitusaika voivat vaihdella kampanjoista riippuen. Toimitusaika on normaalisti 2–4 arkipäivää, mutta huomioithan, että kampanjan aikana toimitusaika voi olla 2-7 arkipäivää.

 

Nouto myymälästä 4,95 €

Huom! Kirjoja ostettaessa 3,95€

Max. 80 cm x 180 cm x 80 cm

Alle 35 kg

Myymälänouto ei ole aina mahdollinen isoille tuotteille. Huomioithan, että kaikki myymälät eivät ole osa noutoverkostoa.

 

Postin pakettiautomaattiin 4,95 €

Huom! Kirjoja ostettaessa 3,95€

Yli 100€ tilauksista ilmainen toimitus pakettiautomaattiin!

Max. 60 cm x 36 cm x 60 cm ja alle 35 kg. Yli 250 automaattia, tarkka listaus ostoskorin toimitustavat -sivulla.

Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti pidättää oikeuden ohjata paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat.

 

Paketti Postiin 6,90€

Max. 120 x 60 x 60 cm

Alle 35 kg

Toimitus postiin Plus 8,90€

Max. 180 x 80 x 60 cm

Alle 35kg

 

Paketti Kotiin 9,90€

Max. 120 x 60 x 60 cm

Alle 35 kg

Toimitus ulko-oven välittömään läheisyyteen.

Toimitus kotiin Plus 24,90€

Max. 300 x 120 x 60 cm

Alle 35 kg

 

Kotiinkuljetus 39€

Max. 120 x 100 x 240 cm

Yli 35 kg painoiset paketit. Toimitus ulko-oven välittömään läheisyyteen.

HUOM! Toimitusaika voi viivästyä, mikäli kotiin kuljetuksen yhteyteen on tilattu asennuspalvelu ja/tai vanhan tuotteen poisvienti. Posti ottaa yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi.

 

Toimitusehdot


Verkkokaupan pakettien kuljetuksista vastaa Posti Oyj.
Toimitusaika on tavallisesti noin 2–4 arkipäivää. Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella tuotekohtaisesti. Tuotteen toimitusajan näet verkkokaupassa tuotekortilta. Jos et ole saanut saapumisilmoitusta 7 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilauksen vastaanottaja saa saapumisilmoituksen joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai postitse, kun paketti on saapunut postin toimipaikkaan. Pakettitoimituksen etenemistä voit seurata postin JJFI-alkuisen seurantakoodin kautta. Seurantakoodi lähetetään asiakkaalle sähköpostitse, kun paketti on lähtenyt varastolta. Kirjelähetys toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Huomioitavaa on, että kirjelähetyksille ei muodostu postin seurantakoodia, joten niiden toimitusta ei voida seurata.

Toimitusosoitteen tulee olla Suomessa (huom. ei toimitusta Ahvenanmaalle). Tilauksia ei toimiteta ulkomaille. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi muun kuin oman osoitteensa (esim. lahjatilaukset). Tällöin tilaajan on tilausta tehdessä annettava myös vastaanottajan toimitusosoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero, jotta vastaanottaja saa ilmoituksen lähetyksestä.

Voit valita tilauksellesi sinulle sopivan toimitustavan. Huomioithan kuitenkin, että verkkokauppa sulkee pois toimitusväylät, joihin tilaus ei mittojen tai painon vuoksi sovellu. Painoltaan 35 kg tai sitä suuremmat tavarat on mahdollista tilata ainoastaan kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetus on mahdollista vain sellaisiin osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Tuotteen mitat voi tarkistaa tuotekortilta ”Ominaisuudet” – välilehdeltä. Mikäli tilaat useampia tuotteita yhdellä tilauksella, paketin koko määrittää toimitustavan.

Kuluttajasuojalain etäkaupan 6. luvun (13.6.2014) mukaan tilaajalla on oikeus purkaa kauppa, jos toimitusaika viivästyy kohtuuttomasti

Toimitusvirhe