Siirry suoraan sisältöön

Nyt saat yli 69 € tilauksille ilmaisen toimituksen Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen! Ei koske Suuri-lisäpalvelua.

artikkeli-ystavanpaiva

Kolme ideaa ystävänpäivän treffeille  

Ystävänpäivää vietetään jälleen 14. helmikuuta. Kansainvälisesti Valentinen päiväksi nimettynä päivänä osoitetaan erityistä huomiota omalle rakkaalle, mutta siitä on tullut myös laajemmin ystävien huomioimisen hetki. Keräsimme uudet vinkit ystävänpäivän viettoon ja myös ystävänpäivän tuoreet lahjaideat. 

Mitä tehdä ystävänpäivänä? Silloin voi itselle tärkeää ihmistä muistaa perinteisesti kortilla, kukilla, suklaarasialla tai muulla lahjalla rakkaalle. Mutta ystävyyttä voi juhlistaa myös toisin. Järjestä ystävillesi yhteinen illallinen, johon tilaatte ruokaa tai kokkaatte porukalla. Kivaa ystävänpäivän tekemistä on vain rentoutua läheisen kanssa leffaa katsoen ja herkutellen – ellei sitten päätä lähteä yhdessä liikkumaan: lenkille, uimahalliin, kokeilemaan uutta lajia tai kimpassa kuntosalille. Ystäväporukalla myös lautapelit tai vanhojen valokuvien katsominen yhdessä on hauskaa. 

Vaikka ystävänpäivä ei osuisikaan viikonlopulle, voi ystävyyden ja rakkauden merkeissä tietysti viettää ihanaa lauantaibrunssia tai tehdä hauskan sunnuntairetken lumisiin maisemiin. Hyvä ajatus on myös ystäväporukan mäenlasku laskiaisena.

1. Ystävien yhteinen ilta – pelejä, musiikkia, kuvia ja LEGO-kukkia

Kun ystävyyttä juhlistetaan porukalla, tarvitaan hyvää musiikkia, tietysti LP-levyiltä soitettuna, karaokesetti, hauskan pikakameran heti valmiit kuvat, hyvät pelit konsolilla tai laudalla, lämpimiä huopia tai miksei myös lankaa ja kutimia. Ja ystävänpäivän kukat, ne rakennetaan kestävästi LEGO-kukkaseteistä. Näin saat ohjelmaan ystävänpäivän askartelua. 

Musiikkia täydelliseen iltaan

Pelataan porukalla!

Ystäville kestäviä kukkia

Kuvaa muistot heti näkyviin

Ystävyyden lämpöä ja lankaa

2. Ystävyyttä retkellä – luistelua, lämpöä, musiikkia ja tietysti tähtiä

Tässä deitti-idea ystävänpäiväksi: vie rakkaasi retkiluistelemaan, pukekaa päälle paljon lämmintä ja ottakaa reppuun termospullollinen kaakaota. Ystävänpäivän hyödyllinen lahjaidea treffikumppanille on radio, josta voi kuunnella järven jäällä luistelua rytmittävää mielimusiikkia. 

Musiikkia mukaan

Ihaillaan tähtiä ja nautitaan kaakaosta

Ystävyys ja merinovilla lämmittävät

Retkelle luistimilla tai kengillä – panosta laatuun

3. Paras ystävänpäivän treffi-idea: kokkausta kotona

Tämä toimii aina: kutsu rakkaasi keittiöön valmistamaan ihana illallinen yhdessä kanssasi. Laseihin romanttinen drinkki sydämenmuotoisten jääpalojen kera, pataan fondue ja tarjolle muita herkkuja Taika-lautasilta. Lopuksi vaikka leffa lähekkäin tabletilta katsottuna.  

 

Sydämellisen hyvää lasiin

Rakkautta on: fondue kahden kesken

Taikaa myös tarjoiluun

Viihdettä Valentinen päivään!

 

Hanki kaikki ystävänpäivään helposti Prisman verkkokaupasta. Kun kirjaudut kauppaan S-Etukortilla, saat ostoksistasi Bonusta, jopa viisi prosenttia. Tilaukset voit tehdä kotiin tai pakettiautomaattiin sekä myymälänoutona. Tervetuloa ystävänpäivän ostoksille!