Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Alén rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta italialaista ruoanlaittotapaa sekä sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia. Kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti ja mitkä suomalaiset raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä. Tähän laajennettuun toiseen kattaukseen on lisätty uusi luku, jossa matkaamme Italiaa pohjoisesta etelään reseptien mukana. Henri Alén on helsinkiläinen...
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
 - 9789524160346
 - Korkeus (cm)
 - 25.6
 - Leveys (cm)
 - 20.8
 - Syvyys (cm)
 - 3.2
 - Paino (kg)
 - 1.24
 - Pakkauskoko
 - 1 kpl
 - Valmistusmaa
 - Suomi
 
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen