Siirry suoraan sisältöön
Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva
Readme.fi

Alén, Henkan Italia - Toinen laajennettu kattaus

26,90 €

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Italia on vienyt kokki Henri Alénin sydämen. Hän rakastaa raaka-aineita arvostavaa ja konstailematonta italialaista ruoanlaittotapaa, sardelleja, peperoncino-chiliä ja jopa italopoppia.Tässä kirjassa hän kertoo, miten Suomessa voi kokata mahdollisimman italialaisesti, ja opastaa, mitkä suomalaiset raaka-aineet loistavat italialaisissa resepteissä. Henkan Italia oli myyntimenestys. Toinen laajennettu kattaus sisältää Italian maakuntien aarteita - paikallisia ruokalajeja, jotka eivät ole maailmalla eivätkä varsinkaan Suomessa kovin tunnettuja. Mukana muun muassa Marchen vincisgrassi-lasagne ja Ligurian farinata-pannukakut. Kotikokkien lisäksi reseptit sopivat pieneksi matkaoppaaksi paikallisherkkuihin. Henri Alén on helsinkiläinen kokki ja näkyvä ruokakulttuurin puolestapuhuja. Alén on myös tunnettu lukuisista televisio-ohjelmistaan. Kööpenhaminassa asuva Annukka Oksanen on ruokaan, talouteen ja politiikkaan erikoistunut vapaa toimittaja. Hän työskentelee myös Viinilehden toimituspäällikkönä. Yhdessä Alén ja Oksanen ovat kirjoittaneet useita ruokakirjoja ja kiertäneet Italiaa.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789524160346
Korkeus (cm)
25.5
Leveys (cm)
20.5
Syvyys (cm)
2.6
Paino (kg)
0
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen