Siirry suoraan sisältöön

Mysodan BPA-vapaasta muovista valmistetut juomapullot ovat yhteensopivia kaikkien Mysoda-hiilihapotuslaitteiden kanssa, sekä useiden muiden valmistajien laitteiden kanssa. Juomapulloja on saatavilla kahdessa eri koossa 1 L ja 0,5 L ja useassa eri värissä. ● Juomapullo on valmistettu BPA-vapaasta muovista ja korkki ja pohja puupohjaisesta puukomposiitista. ● Pullossa on kätevä pikakiinnitys, jonka ansioista kiinnität ja irrotat pullon vaivattomasti. ● Yhteensopiva kaikkien Mysoda-hiilihapotuslaitteiden kanssa. ● Yhteensopiva myös Wassermaxx-, Aqvia-, Drinkmate- ja Levivo -hiilihapotuslaitteiden kanssa. ● Mysoda -juomapulloilla on Design from Finland -merkki. Pienempi koko sopii täydellisesti lapsille ja on kätevä kuljettaa mukana. Olemme vähentäneet muovin määrää korkissa ja pohjassa korvaamalla suurimman osan kestävällä ja ympäristöystävällisellä puukomposiitilla. Mysoda juomapullo on oikea valinta, jos etsit vaihtopulloa Wassermaxx-, Aqvia-, Drinkmate- ja Levivo-hiilihapotuslaitteellesi. Pullossa on Quick-lock-mekanismi, jonka ansiosta se on helppo kiinnittää laitteeseen - ja yhtä helppo irrottaa. Mysoda-juomapullot on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Kiinassa. VINKKI Säilytä vedellä täytetyt juomapullot jääkaapissa saavuttaaksesi mahdollisimman kuplivaa vettä. Mitä kylmempää vesi on, sitä poreilevampaa juomastasi tulee. Täytä pullo vedellä täyttöviivaan asti. Hiilihapota aina vain vettä. Pullon viimeinen käyttöpäivä on merkitty pulloon. Vaihda vanhat pullot uusiin vanhentumispäivänä. Älä pese pulloja kuumassa vedessä tai astianpesukoneessa. PAKKAUS SISÄLTÄÄ: 2 x 0,5 litran juomapulloa

Tuotekoodi
6430052005700
Paino (kg)
0.36
Pakkauskoko
2 kpl
Valmistusmaa
Kiina
Materiaali
PET-muovi ja puukomposiitti
Pesu- ja hoito-ohje
Huuhtele juomapullo puhtaalla vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Pese juomapullo käsin lämpimällä vedellä ja käsitiskiaineella. Huuhtele hyvin. Pyyhi ulkopuolelta pehmeällä liinalla kuivaksi. Älä pese juomapulloa astianpesukoneessa tai kuumassa vedessä.
Käyttöohje
Huuhtele juomapullo puhtaalla vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Pese juomapullo käsin lämpimällä vedellä ja käsitiskiaineella. Huuhtele hyvin. Pyyhi ulkopuolelta pehmeällä liinalla kuivaksi. Älä pese juomapulloa astianpesukoneessa tai kuumassa vedessä.
Muut ominaisuudet
  • Juomapullo on valmistettu BPA-vapaasta muovista ja korkki ja pohja puupohjaisesta puukomposiitista.
  • Pullossa on kätevä pikakiinnitys, jonka ansioista kiinnität ja irrotat pullon vaivattomasti.
  • Yhteensopiva kaikkien Mysoda-hiilihapotuslaitteiden kanssa.
  • Yhteensopiva myös Wassermaxx-, Aqvia-, Sodapop-, Drinkmate- ja Levivo -hiilihapotuslaitteiden kanssa.
  • Mysoda -juomapulloilla on Design from Finland -merkki.
Sertifikaatit
Design From Finland

Mysoda Black 1.0L juomapullo 2-pack

14,95 €

7,48 €/kpl

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.