Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Miten kokata italialaista ruokaa Suomessa? Miten suomalaisia raaka-aineita voi soveltaa italialaiseen keittiöön? Henri Alenin ja Annukka Oksasen ruokakirja vastaa näihin kysymyksiin. Se on johdatus nykyaikaiseen italialaiseen ruoanlaittoon ja italialaisen keittiön periaatteisiin. Italialainen keittiö on yksi maailman laajimmin levinneistä, sillä sitä on helppoa soveltaa monenlaisiin oloihin. Italialainen ruoanlaittotyyli sopii Suomeen erinomaisesti, sillä se perustuu muutaman laadukkaan...
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789523736689
- Korkeus (cm)
- 25.7
- Leveys (cm)
- 20.7
- Syvyys (cm)
- 2.6
- Paino (kg)
- 0.942
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen