Siirry suoraan sisältöön

Nyt saat yli 69 € tilauksille ilmaisen toimituksen Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen! Ei koske Suuri-lisäpalvelua.

Jokainen, joka tuntee olonsa sairaaksi tai loukkaantuneeksi Sylvanian Villagessa, menee persialaiskissaäidin luo lääkärin vastaanotolle tutkittavaksi. Potilaat tarkistetaan sängyn päällä ja hoidetaan sitten. Jos joku on murtanut jalan, jalka kipsataan ja potilas voi poistua kainalosauvoilla tai pyörätuolissa. Lääkäriasemalla kaikki on puhtaana mahdollisia lääkärin kotikäyntejä varten. Setin voi yhdistää Aloitustaloon 5567 tai 5535 Tila-autoon, jolloin autosta tulee ambulanssi. Setti sisältää persialaiskissaäidin, lääkärin pöydän diagnostiikkalaitteella, sängyn, pyörätuolin, jakkaran, lääkärin laukun, kainalosauvat, kipsiä, tuolin, ruiskun, pillerit ja muut tarvikkeita. Hahmon pää, kädet ja jalat ovat liikkuvia. Vaatteet voidaan pukea päälle ja riisua. Samettisen pehmeä hahmo on 8 cm pitkä ja sopii kolmen vuoden ikäisille lapsille.

Tuotekoodi
5054131057056
Paino (kg)
1.1
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Kiina
Materiaali
muovi, kangas
Muut ominaisuudet
Sylvanian lääkärisetti Persialaiskissa-äiti -lääkärillä; runsaasti tarvikkeita lääkärileikkeihin; pyörätuoli, sairaalasänky, kainalosauvat, lääkkeitä; yhdistä 5567 Aloitustaloon ja saat lääkäriaseman; yhdistä 5535 Tila-autoon ja saat ambulanssin;

Sylvanian Families lääkärisetti aloitustaloon

59,95 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.