Siirry suoraan sisältöön

Veet Pure kylmävahaliuskat bikinialueelle ja kainaloille poistavat ihokarvat juurineen. Herkälle iholle suunnitellut vahaliuskat sisältävät mahdollisimman vähän ainesosia ja ne pitävät ihosi sileänä jopa 28 päivän ajan. Pakkaus sisältää 16 vahaliuskaa ja 3 Perfect Finish -puhdistuspyyhettä.

Tuotekoodi
5701092115737
Paino (kg)
0.029
Valmistusmaa
Ranska
Ainesosat
WAX Strips, ingredients: Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.|WIPES, ingredients: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Limonene.
Käyttöohje
Lue käyttöohje ja varoitukset huolellisesti ennen kuin käytät Veet-vahaliuskoja. ENNEN VAHAUSTA VARMISTA, ETTÄ IHO ON TÄYSIN PUHDAS JA KUIVA.VAHALIUSKAA VOI KÄYTTÄÄ SAMALLA KÄYTTÖKERRALLA MONTA KERTAA, KUNNES SE MENETTÄÄ TARTTUVUUTENSA 1. Vedä hitaasti liuskat erilleen pyöristetyistä kaistaleista. 2. Aseta yksi vahaliuska iholle ja hiero liuskaa toistuvasti karvan kasvusuuntaan. 3. Pidä kiinni kaistaleesta. Pidä ihoalue tiukkana. Vetäise liuska taaksepäin (NIIN NOPEASTI KUIN PYSTYT!) yhdellä nopealla liikkeellä mahdollisimman lähellä ihoa. 4. Vahaamisen jälkeen pyyhi vahajäämät iholta kosteuspyyhkeellä.
Säilytysohje
Säilytetään huoneenlämmössä (5-25 ° C)

Veet Pure kylmävahaliuskat bikini ja kainalo Herkkä iho 16kpl

8,05 €

0,50 €/kpl

Toimitustavat

 • Toimitus nouto­pisteeseen

  alk. 4,95 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

 • Kotiinkuljetus

  alk. 9,90 €
  Toimitusaika 2-7 arkipäivää.
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 59 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.