Siirry suoraan sisältöön

Rakastatko hohtavan valkoisia vaatteita? Olet saattanut huomata, että muutaman pesukerran jälkeen valkoiset vaatteet eivät olekaan enää niin valkoisia. Olemme kehittäneet valkopyykille erikseen nestemäisen Omo Active Clean -pyykinpesunesteen. Se pesee tehokkaasti puhtaaksi valkoiset ja vaaleat vaatteesi ja auttaa niitä säilyttämään valkoisuutensa. Omo Active Clean nestemäinen pyykinpesuaine soveltuu erinomaisesti myös vaikeiden tahrojen esikäsittelyyn ja käsinpesuun, sillä se liukenee nopeasti veteen alhaisissakin lämpötiloissa. Tehokas 30 °C:ssa! Omo Active Clean sisältää kasvipohjaisia tahranpoistoaineita. Valkopyykki vaatii väritekstiilejä enemmän taktikointia. Seuraavilla keinoilla varmistat valkopyykkisi valkoisen hohdon vuosiksi eteenpäin. Valkopyykin erottaminen värillisestä tekstiileistä on ensimmäinen ja tärkein askel valkoisen värin säilyttämiseen tekstiilissä. Valkoinen väri kerää itseensä hyvin herkästi muita värejä, etenkin jos valkoinen pyykki on pesty samassa koneessa tummien tai kirkkaiden värien kanssa. Tämän vuoksi on tärkeää erottaa väripyykki valkoisesta pyykistä. Pese vaalea pyykkisi Omo Active Clean -pyykinpesuaineella. Se on tehokas pyykinpesuaine valkoisille vaatteille. Tahrat ovat oma juttunsa. Tahrojen poistaminen valkoisesta tekstiilistä voi olla hankalampaa kuin värillisestä tekstiilistä. Onnistuminen riippuu tahran pinttyneisyydestä sekä materiaalin laadusta. Tahrojen poisto valkoisesta tekstiilistä riippuu myös ajasta. Mitä nopeammin tahraan reagoit, sitä todennäköisemmin sen saa poistettua. Lue seuraavat vinkit, joilla voit palauttaa valkoiset vaatteesi valkoisiksi. Rapsuta irtoava lika irti tekstiilistä. Taputtele hieman valkaisevaa pyykinpesuainetta tahralle. Aloita tekstiilin ulkopuolelta ja siirry seuraavaksi sisäpuolelle. Hiero kevyesti ja anna vaikuttaa ennen pesua. Liota kylmässä vedessä noin 15 minuutin ajan. Pese normaalisti sopivalla Omo -pyykinpesuaineella.

Tuotekoodi
8720181312397
Paino (kg)
1.025
Pakkauskoko
0.92 l
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
SISÄLTÖ: 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Hajustetta, Fosfonaattia, Polykarboksylaatteja, Optisia kirkasteita, Entsyymejä, Citronellol, Geraniol, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.
Käyttöohje
NÄIN SAAT PARHAAN PESUTULOKSEN: • Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. • Pese värilliset ja vaaleat tekstiilit erikseen. • Annostele vaatteen lian, veden kovuuden ja koneen koon mukaisesti. • Annostele pesuaine mittapalloon pyykin päälle tai suoraan pesukoneen annostelulokeroon. • Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. • Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle.
Säilytysohje
Säilytä lasten ulottumattomissa.

Omo Active Clean Nestemäinen pyykinpesuaine Valkoisille vaatteille 920 ml 23 pesua

5,69 €

6,18 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.