Siirry suoraan sisältöön

Omo Color on värillisille vaatteille suunniteltu nestemäinen pyykinpesuaine, joka tekee pyykinpesun helpoksi. Pyykinpesuneste poistaa tehokkaasti vaikeat tahrat, joten saat puhdasta pyykkiä jokaisella pesukerralla. Omo Color sisältää kasvipohjaisia tahranpoistoaineita. Omo Color auttaa sinua säilyttämään värillisten vaatteiden värit kirkkaina ja saa ne näyttämään raikkaalta pidempään. Omo Color on tehokas pyykinpesuneste, joka pesee pyykit puhtaaksi myös haaleassa vedessä ja pyykkikoneen pikapesuohjelmissa. Nestemäisenä Omo Color se soveltuu erinomaisesti vaikeiden tahrojen esikäsittelyyn. Omo Colorilla onnistuu vaivattomasti myös pyykin käsinpesu, sillä se liukenee nopeasti alhaisissa lämpötiloissa. Omon nestemäinen pesuaine Omo Color valmistetaan pohjoismaisessa tehtaassa, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Omo Colorin edut: • Tehokas vaikeille tahroille. • Sisältää kasvipohjaisia tahranpoistoaineita. • Säilyttää vaatteen värit. • Tehokas 30 °C:ssa. • Tehokas lyhyissä pesuohjelmissa. • Kierrätysmuovista valmistettu pullo (98 %). Omo – Lika on hyväksi! Ole tiukka tahroille – ja ystävällisempi ympäristölle. Globaalina kotitalousbrändinä meidän on sitouduttava toimimaan oikein. Kestävyys huolestuttaa meitä kaikkia yhä enemmän. Siksi me Omolla tutkimme tarkkaan, mistä raaka-aineemme ovat peräisin, ja työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme tuotteitamme ja suojellaksemme planeettaamme. Haluamme varmistaa, että pesuaineemme – jauheemme, nesteemme ja kapselimme – tekevät arjesta helpompaa. Haluamme lisäksi, että ne ovat parempia ympäristöllemme. Näin vähennämme ympäristövaikutustamme vaarantamatta kuitenkaan tuotteidemme laatua. Kaikki Omo-pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä, ja suurin osa pulloistamme on tehty 98 % kierrätetystä muovista. Lisäksi kartonkipakkauksemme ovat 100 % kierrätettyä kuitua.

Tuotekoodi
8720181312380
Paino (kg)
0.948
Pakkauskoko
0.92 l
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
SISÄLTÖ: 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Hajustetta, Entsyymejä, Citronellol, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol.
Käyttöohje
NÄIN SAAT PARHAAN PESUTULOKSEN: • Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. • Pese värilliset ja vaaleat tekstiilit erikseen. • Annostele vaatteen lian, veden kovuuden ja koneen koon mukaisesti. • Annostele pesuaine mittapalloon pyykin päälle tai suoraan pesukoneen annostelulokeroon. • Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. • Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle.
Säilytysohje
Säilytä lasten ulottumattomissa.

Omo Color Nestemäinen pyykinpesuaine Värillisille vaatteille 920 ml 23 pesua

5,49 €

5,97 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.