Siirry suoraan sisältöön

- Hyvin siedettyä lammasta herkkävatsaiselle koiralle - Täysravinto päivittäiseen ruokintaan - Kollageenia nivelten hyvinvointiin Reilusti maistuvaa lampaanlihaa sisältävä lihapatee on erinomainen lisä koiran kuivaruoan joukkoon, mutta se sopii myös täysravinnoksi sellaisenaan. Lammas on usein hyvin siedetty proteiininlähde ja sopii siski myös herkkävatsaisille koirille. Maistuva märkäruoka sisältää nivelten terveyttä edistävää kollageenia sekä lohiöljyä, hedelmiä ja yrttejä.

Tuotekoodi
8595602561841
Paino (kg)
0.4
Pakkauskoko
0.4 kg
Valmistusmaa
Tšekki
Ainesosat
Koostumus: Lammas (36 %), kana (22 %), tattari (4 %), omenat (1 %), hernejauho, lignoselluloosa, lohiöljy (0,5 %).
Käyttöohje
Koiran päivittäinen energiantarve voi vaihdella koiran ympäristöstä, koosta, iästä ja aktiivisuudesta riippuen. Tarjoa ravinto huoneenlämpötilassa. Jos annat tuotetta koiralle ravinnon monipuolisuuden ja maistuvuuden parantamiseksi, vähennä vastaavasti koiran säännöllisen ravinnon suositeltua päiväannosta. Huolehdi aina siitä, että tarjolla on raikasta juomavettä.
Säilytysohje
Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa. Viimeinen käyttöpäivä ja eränumero, ks. pakkauksen pohja.

Brit Premium by Nature Lammas-tattari 400 g

2,09 €

5,23 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.